Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Marius Şumudică în urma interviului oferit de Hindrich: ”Nu a fost vreodată disciminat. L-am scos din lot pe Chipciu pentru el”

Reacţia lui Marius Şumudică în urma interviului oferit de Hindrich: ”Nu a fost vreodată disciminat. L-am scos din lot pe Chipciu pentru el”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică a reacţionat în urma interviului acordat de Otto Hindrich în presa maghiară.

Actualul titular din poarta CFR-ului, Otto Hindrich nu prea prindea primul 11 la începutul sezonului, sub comanda lui Marius Şumudică.

Deşi făcea parte din lot, fostul tehnician din Gruia preferea să mizeze pe Arlauskis sau Bălgrădean, Hindrich începând să prindă constant echipa de abia după revenirea lui Petrescu.

Sâmbătă, un interviu oferit de Otto Hindrich pentru kronikaonline, un site din România care publică ştiri în maghiară, a făcut rundele pe internet.

Goalkeeper-ul vorbea despre ”atmosfera rece” de la CFR şi dezvăluia câteva dintre momentele grele prin care a trecut şi prin care trece în Gruia.

După ce a citit spusele fostului său jucător, Marius Şumudică a reacţionat şi i-a transmis un mesaj lui Otto Hindrich.

Şumudică a negat mai întâi incidentul povestit de Hindrich în legătură cu antrenorul de portari din Gruia, de la începutul sezonului, înainte de a îi transmite să nu comenteze de România, pentru că nu a fost vreodată ”discriminat”.

Reacţia lui Marius Şumudică în urma interviului oferit de Otto Hindrich

Marius Şumudică a mai punctat că, atunci când l-a exclus pe Alexandru Chipciu din lot şi n-a vrut să dezvăluie cu cine se contrase acesta, Hindrich fusese jucătorul părtaş la conflict.

Băiatul se referă la atmosfera din prezent de la CFR, nu la ce a fost! În momentul în care am ajuns eu la Cluj nu aveam antrenor cu portarii. La echipă erau deja Daniel Tudor şi încă un băiat.

Ei îl cunoşteau foarte bine şi nu s-a pus problema să fie îndepărtat din lot. La mine nu a ajuns o astfel de informaţie vreodată. 

El n-ar trebui să vorbească urât de România pentru că n-a fost vreodată discriminat! Să ne aducem aminte de conflictul cu Chipciu, unul dintre cei mai mari fotbalişti români!

În acel moment l-am scos din lot pe Chipciu şi l-am păstrat pe Hindrich!”, a declarat Marius Şumudică, pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare