Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru noi”. Îngrijorare la FCSB după prima înfrângere din acest sezon | VIDEO

„Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru noi”. Îngrijorare la FCSB după prima înfrângere din acest sezon | VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit primul eşec din acest sezon. După trei succese consecutive, două în Liga 1, unul în Europa League şi toate cu 3-0, echipa lui Toni Petrea a fost învinsă la Voluntari, scor 1-2.

Olimpiu Moruţan a intrat în minutul 70 al meciului de la Voluntari şi a contribuit la singurul gol marcat de FCSB. Mijlocaşul a dat pasa la reuşita lui Dennis Man. Ilfovenii au câştigat pentru a treia oară în istorie în faţa roş-albaştrilor, fix înainte ca echipa lui Petrea să joace în turul doi preliminar al Europa League.

„Trebuia să intrăm mai concentraţi şi să câştigam. Cred că am pornit cu prima şansă şi am crezut ca jocul e deja câştigat. Nu a fost aşa, dar cred că acest meci trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi. Nu are rost să vorbim despre gazon, am jucat meciul, sperăm ca data viitoare să fie mai bun. Fiecare meci e decisiv pentru noi, sperăm să câştigăm în Europa şi să intrăm în grupe, acolo unde ne e locul. Trebuie să fim mai uniţi şi fiecare meci să-l tratăm ca pe o finală”, a declarat Olimpiu Moruţan după FC Voluntari - FCSB, scor 2-1.

Joi, 17 septembrie, FCSB o înfruntă în deplasare pe Backa Topala, din Serbia. Trei ani au trecut de la ultima participare a roş-albaştrilor în grupele UEFA Europa League.

Afla mai multe despre: fcsbmorutan 

viewscnt
Articole similare