Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul dă penalty, VAR-ul îl ia. Cât timp a durat verificarea celei mai controversate faze din FC Botoşani - U Craiova 1948. Prelungiri record la prima repriză | VIDEO

Arbitrul dă penalty, VAR-ul îl ia. Cât timp a durat verificarea celei mai controversate faze din FC Botoşani - U Craiova 1948. Prelungiri record la prima repriză | VIDEO

Superliga

Comentarii

Meciul dintre FC Botoşani şi U Craiova 1948 a oferit un nou moment care nu face cinste fotbalului românesc, dar care face din el unul inedit.

FC Botoşani şi U Craiova 1948 s-au întâlnit cu ocazia meciului din etapa a patra a noului sezon din Superliga României.

Partida a început cu ambele combatante căutând prima victorie stagională, botoşănenii acumulând doar două puncte în primele trei runde, în timp ce oltenii, niciunul.

Arbitrul dă penalty, VAR-ul nu e de acord. Cât timp a durat verificarea celei mai controversate faze din FC Botoşani - U Craiova 1948. Prelungiri record la prima repriză | VIDEO

La începutul meciului, oaspeţii au fost cei care au forţat mai mult şi au fost mai prezenţi în careul advers, dar încercările lor nu au avut succes aşteptat.

Botoşănenii au replicat şi ei, dar cam timid, iar în minutul 30 a avut loc o fază tipică fotbalului românesc, care a stârnit noi comentarii şi controverse.

Iniţial, arbitrul central a acordat penalty pentru FC Botoşani, dar faza petrecută în careul Craiovei a fost verificată şi în camera VAR pentru o posibilă poziţie de offside.

Totuşi, verificarea ei a durat peste 10 minute, timp în care jucătorii au avut şi o pauză de hidratare. La final, sistemul de arbitraj video a întors decizia centralului şi nu s-a mai acordat nicio lovitură de la 11 metri.

Prin urmare, jocul s-a reluat în minutul 41, iar Craiova a scăpat de o fază periculoasă şi poate forţa victoria în timpul rămas din prima repriză, pentru care s-au arătat 13 minute de prelungiri, şi în cea de-a doua.

Afla mai multe despre: botosani craiova 1948superligavideo 

viewscnt
Articole similare