Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ardelenii au rămas fără glas după titlul cu numărul 6. Fotbaliştii lui CFR au făcut spectacol de zile mari şi pe aeroportul din Cluj-Napoca | VIDEO

Ardelenii au rămas fără glas după titlul cu numărul 6. Fotbaliştii lui CFR au făcut spectacol de zile mari şi pe aeroportul din Cluj-Napoca | VIDEO

CFR Cluj

Comentarii

Fotbaliştii lui CFR Cluj au petrecut non-stop din momentul în care Ovidiu Haţegan a fluierat finalul meciului cu U Craiova, încheiat cu victoria echipei lui Dan Petrescu, scor 3-1. După stadion şi autocar, sărbătoarea ardelenilor s-a mutat pe aeroportul „Avram Iancu”.

Deşi a fost al şaselea titlu din istoria lui CFR Cluj şi al treilea consecutiv în ultimele trei sezoane, fotbaliştii lui Dan Petrescu au părut mai fericţi ca niciodată după ce au învins-o pe Craiova chiar pe Ion Oblemenco şi le-au spulberat oltenilor visul de a readuce titlul în Bănie după o pauză de 29 de ani. 

Odată ajunşi pe aeroportul „Avram Iancu” din Cluj Napoca, ardelenii abia au mai avut puterea sa dea declaraţii. Mario Camora şi Ovidiu Hoban au fost singurii care s-au încumetat să vorbească un pic cu jurnaliştii. 

„Ce să zic, un titlu foarte greu. Dar o bucurie specială, s-a jucat până la ultimul meci şi de data asta pe terenul adversarei, a fost o bucurie enormă pentru noi”, a declarat Mario Camora la aterizarea pe aeroportul din Cluj-Napoca. 

„Mai fericit ca niciodată. Mai mult nu pot să zic”, a fost şi reacţia lui Ovidiu Hoban.

Afla mai multe despre: cfr clujtitlu 

viewscnt
Articole similare