Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are 200 de meciuri în fotbalul românesc şi acum a intrat în politică! S-a înscris într-un partid şi a devenit vicepreşedintele Organizaţiei Municipale

Are 200 de meciuri în fotbalul românesc şi acum a intrat în politică! S-a înscris într-un partid şi a devenit vicepreşedintele Organizaţiei Municipale

Diverse

Comentarii

Fundaşul stânga Florin Acsinte (32 de ani) este liber de contract din vara anului 2019, atunci când s-a despărţit de Hermannstadt, dar s-a reorientat rapid. Fotbalistul a intrat în politică şi susţine că nu are de când să se retragă din fotbal.

Florin Acsinte s-a înscris în ALDE

Fotbalistul trecut pe la FC Botoşani, Pandurii, Voluntari şi Hermannstadt a ales o nouă cale. Florin Acsinte s-a înscris în ALDE şi a primit funcţia de vicepreşedinte în Organizaţia Municipală Botoşani, conform realitateadebotosani.net.

“Suntem prieteni foarte vechi, foarte buni prieteni, am jucat fotbal împreună. De fiecare dată l-am bătut şi m-a luat în echipa lui ca să câştigăm această campanie. Am încredere în dumnealui, am încredere în ceea ce a făcut la Cristeşti. Este pentru prima dată în politică, am mai avut discuţii cu alte partide dar dumnealui m-a convins“, a declarat Florin Acsinte, conform sursei citate. 

Acsinte a mai susţinut că nu se va retrage din fotbal şi că va reveni cât de curând, întrucât e în discuţii avansate cu un club din România. 

200 de meciuri a jucat Acsinte în cariera sa. 

Afla mai multe despre: florin acsinteflorin acsinte aldeflorin acsinte politicaflorin acsinte viceprimar alde botosani 

viewscnt
Articole similare