Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are coloană vertebrală!” Impresarul lui Radu Drăguşin a reacţionat după refuzul de la naţională: ”Ştiţi ce i-a spus Bratu?” EXCLUSIV

”Are coloană vertebrală!” Impresarul lui Radu Drăguşin a reacţionat după refuzul de la naţională: ”Ştiţi ce i-a spus Bratu?” EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani, fundaş central) a refuzat convocarea la naţionala de tineret.

Drăguşin a preferat să rămână la Sampdoria, în detrimentul naţionalei.

Florin Manea, impresarul fundaşului, a dat cârţile pe faţă 

”Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Ne-am asumat că trebuie să joace la echipa de club şi de asta s-a luat decizia asta. Mai bine să fie acolo decât să ţină un locul ocupat altundeva. Nu e un refuz. Ii s-a spus că trebuie să joace la echipa de club ca să poate să evolueze la naţională. Drăguşin e bărbat şi a zis că trebuie să joace înainte să vină la echipa naţională, face exact ce i s-a spus. 

El nu a refuzat convocarea. Dar în momentul în care ii se comunică că dacă joacă la echipa de club va juca şi la naţională atunci se întâmpla asta. Asta i-a spus Bratu. Când a ajuns Bratu l-a întrebat: ”Ştii cum se joacă la naţională?”, Radu a răspuns că pe valoare, iar Bratu a zis: ”Nu. Dacă joci la echipa de club, joci şi la naţională”. Deci de aici totul.

Radu, după mi-a zis, e foarte greu pentru mine în astfel de condiţii. Azi el mi-a zis ”Florin, eu vreau linişte, rămân la echipa de club”. Lumea a zis că l-am influenţat. S-a supus la ce i-a spus Bratu. Cu ce l-am înfluenţat eu? Eu am aflat după decizia lui. Radu are coloană vertebrală. 

Mi s-a părut ridicol ce a făcut Bratu de asta am reacţionat atunci. Radu vrea să joace la echipa de club ca să vină cu şanse egale. 

Dacă era convocat la echipa mare nu refuza pentru că acolo nu e regula asta. Îţi dau o gramadă de exemple.. Toşca, Tătăruşanu. Ar fi mers acolo! La U21 să te plimbi la acţiuni care nu au nicio relevanţă.. e altceva”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, în direct la Telekom Sport. 

Radu Drăguşin a fost prezentat, recent, oficial la Sampdoria, echipa la care a fost împrumutat pentru un sezon de Juventus.

Afla mai multe despre: romania u21radu dragusin 

viewscnt
Articole similare