Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are şanse infime!” Bogdan Cosmescu a văzut ultima numire de antrenor din Superligă şi a dat un verdict pesimist: ”Nu m-aş entuziasma”

”Are şanse infime!” Bogdan Cosmescu a văzut ultima numire de antrenor din Superligă şi a dat un verdict pesimist: ”Nu m-aş entuziasma”
Comentarii

Constantin Gâlcă a debutat cu dreptul pe banca Universităţii Craiova, scor 3-1 pe terenul lui Sepsi, după un joc consistent făcut de alb-albaştrii.

Deşi oltenii au dominat categoric partida de la Sfântu Gheorghe, Bogdan Cosmescu este sceptic în privinţa şanselor lui Costel Gâlcă de a avea rezulate constant bune pe banca ”studenţilor”,  asta din cauza exigenţei patronului din Bănie.

Bogdan Cosmescu nu crede că Gâlcă va performa pe banca Universităţii Craiova: ”Are şanse infime”

În acest sens, comentatorul Orange Sport a făcut referire la la declaraţia lui Mihai Rotaru de după meci, care a atras atenţia asupra numeroaselor ocazii ratate de jucătorii săi.

Bogdan Cosmescu este de părere că entuziasmul din Bănie în privinţa numirii lui Gâlcă pe baca tehnică va dispărea, în cazul în care Universitatea Craiova nu o va învinge pe CFR, în partida din etapa următoare.

”Şansele lui Gâlcă să facă treabă ca lumea la Craivoa sunt infime. Patronul a ieşit din prima şi a spus că trebuie ca antrenorul să îi certe pe jucători că au ratat foarte mult. Acum au bătut, sunt liniştiţi, dar să vedem după meciul cu CFR.

”Eu spun altceva. Eu aş aştepta să mă entuziasmez cu Gâlcă şi vă spun de ce. Eu am văzut o schimbare când a venit Ivaylo Petev, iar după au mers din rău în mai rău. Stai să vedem cu CFR. Nu m-ar mira, deşi CFR a pierdut 5-1 cu Farul, să o bată pe Craiova”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Ce a declarat Constantin Gâlcă după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3

”Este meritul jucătorilor, pentru că au înţeles foarte bine ce avem de făcut. Pentru început, echipa mi-a plăcut foarte mult.

Au avut atitudine, s-au ajutat foarte mult, au vorbit tot timpul, iar pentru mine este foarte important.

(n.r. despre accidentarea lui Koljic) Din câte ştiu, Koljic simte ceva, însă nimic mai mult. Sunt optimist pentru că am câştigat astăzi, însă meciurile vor fi diferite şi trebuie să ne adaptăm la tot, să fim mai inteligenţi în joc. În fiecare meci se schimbă partitura.

Cel puţin pe termen scurt trebuie să menţinem atitudinea, să fim constanţi, să participăm cât mai mulţi la faza de apărare pentru că este important pentru echipă”, a spus Constantin Gâlcă, după Sepsi - Universitatea Craiova 1-3.

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovaconstantin gâlcă,  

viewscnt
Articole similare