Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Are şi Şumudică dreptate". Semnal de alarmă pentru fotbalul românesc: "Cei despre care credem că sunt prea mici ne umilesc"

"Are şi Şumudică dreptate". Semnal de alarmă pentru fotbalul românesc: "Cei despre care credem că sunt prea mici ne umilesc"
Comentarii

Eric de Oliveira a avut un discurs dur, după primele rezultate ale echipelor din România în noul sezon european.

"Are şi Şumudică dreptate, nimeni nu mai doarme în fotbal azi"

Eric le-a predat o lecţie cluburilor din fotbalul românesc, după ce acestea s-au chinuit în startul sezonului din competiţiile europene. Acesta i-a dat dreptate lui Marius Şumudică şi a analizat înfrângerea ruşinoasă a Universităţii Craiova cu Laci. 

"Ăsta e fotbalul. Are şi Şumudică dreptate, nimeni nu mai doarme în fotbal azi. Noi, ca români, ne gândim că trebuie să batem pe oricine. Competiţia ne spune că nivelul nostru nu este nivelul pe care îl aşteptăm. Noi, ca suporteri, suntem la alt nivel. Ca fotbal, suntem mai jos decât nivelul pe care îl aşteptăm. Trebuie să fim realişti, trebuie schimbări. Ne facem de ruşine! Devine mediocritate.

Trăim în trecut. CFR Cluj a adus puncte în Europa, iar restul mai nimic. Noi visăm, dar cerem prea mult pentru ce avem. Ne credem prea mari, iar cei despre care credem că sunt prea mici ne umilesc. Unii trăiesc cu prea multă încredere, ne lipseşte puţin modestia. Din păcate, fotbalul te pedepseşte. Problema mare este că o echipă mare precum Craiova trebuie să câştige, iar echipa mai mică e pregătită pentru orice. La gol, e neatenţia lui Bancu 100%. Cred că trebuia să închidă, să vină spre interior, către portar. Totuşi, eu cred că o să se califice Craiova", a spus Eric de Oliveira, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

Universitatea Craiova a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa albaneză FK Laci, în prima manşă a turului doi preliminar al Conference League. Returul are loc săptămâna viitoare.

Tot în Conference League, Sepsi Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare, joi, cu echipa slovacă Spartak Trnava, în prima manşă a turului al doilea preliminar. Doar FCSB a câştigat, joi, cu Şahtior Karagandi, scor 1-0. 

 

Afla mai multe despre: ericmarius sumudicacfr clujuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare