Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Are trei titluri în Liga 1 şi doar 28 de ani, dar nu-şi mai găseşte echipă! Ce s-a întâmplat cu jucătorul cumpărat de FCSB în 2013

Are trei titluri în Liga 1 şi doar 28 de ani, dar nu-şi mai găseşte echipă! Ce s-a întâmplat cu jucătorul cumpărat de FCSB în 2013

Superliga

Comentarii

Deşi au trecut deja mai bine de două luni după despărţirea de Gaz Metan Mediaş, mijlocaşul Ionuţ Neagu nu şi-a găsit încă echipă. O situaţie cel puţin inedită pentru un jucător de 28 de ani care şi-a trecut până acum în palmares trei titluri de campion al României.

Lansat în fotbal la Oţelul Galaţi, formaţie în tricoul căreia realiza şi marea surpriză în sezonul 2010-2011, când moldovenii deveneau campionii Ligii 1 contrar tuturor aşteptărilor, Ionuţ Neagu prindea un transfer spectaculos în 2013, când era adus la FCSB de Laurenţiu Reghecampf pentru 650.000 de euro.

Nu a reuşit însă să se impună ca titular, lucru de înţeles în condiţiile în care FCSB avea în acea perioadă probabil cea mai bună echipă din ultimele decenii, însă şi-a mai trecut în CV încă două titluri de campion cu FCSB, cucerite în 2014 şi 2015.

 

4 - patru selecţii în echipa naţională a României a strâns Neagu în perioada 2011-2013

Împrumutat în sezonul 2015-2016 la Karabukspor, Neagu s-a despărţit definitiv de FCSB în vara lui 2016, când a semnat un contrat cu gruparea din Turcia, însă nu a mai jucat pentru Karabuk, fiind împrumutat în Cipru, la Nea Salamia.

În 2017 a revenit în România când a semnat pentru Gaz Metan Mediaş, însă la finalul sezonului şi-a reziliat contractul cu trupa ardeleană.

În prezent, Ionuţ Neagu e liber de contract şi poate semna cu orice echipă chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat
 

Afla mai multe despre: neagufcsbtransferliber de contract,  

viewscnt
Articole similare