Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Argentinienii au uitat de Messi! Cuvinte INCREDIBILE adresate lui Ianis Hagi după debutul meciului Germania - România

Argentinienii au uitat de Messi! Cuvinte INCREDIBILE adresate lui Ianis Hagi după debutul meciului Germania - România

Echipa națională

Comentarii

Germania - România, partida din semifinalele Campionatului European de Tineret din Italia şi San Marino a trezit un interes desosebit.

Partida a fost urmărită de foarte multe trusturi media importante din lume, iar nume uriaşe ca BBC, Bild şi ESPN au trimişi speciali la acest duel.

Jurnalistul argentinian Matias Baldo, fost corespondent al ESPNA şi colaborator al La Vanguardia şi Clarin, a avut o reacţie senzaţională după ce l-a văzut pe Ianis Hagi în primele minute ale meciului.

A fost un fel de preview al meciului, în care decarul naţionalei de tineret a cules laude speciale.

"Pe ESPN 3 se joacă un meci interesant. Germania - România contează pentru semifinalele Europeanului Sub 21 de ani. Joacă Ianis Hagi, fiul legendarului Gheorghe Hagi. Un talent fascinant, capabil să lovească excelent mingea cu ambele picioare. Un adevărat fenomen!" scrie Matias Baldo pe Twitter. 

 

Un alt jurnalist argentinian a reactionat si el pe o alta retea de socializare: "Ianis Hagi, cada dia me enamora mas. Está haciendo un torneo excelente" (Ianis Hagi, în fiecare zi care trece îmi place tot mai mult. Face un turneu final excelent)

România are o posesie de 64% posesie după primele 30 de minute ale semifinalei cu Germania şi a reuşit sa revină după ce nemţii marcaseră primii. Ianis Hagi a fost cel care a obţinut lovitura de la 11 metri

Afla mai multe despre: ianis hagiromânia 

viewscnt
Articole similare