Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal a pus ochii pe un fotbalist al Barcelonei! "Tunarii" testează apele pentru transfer

Arsenal a pus ochii pe un fotbalist al Barcelonei! "Tunarii" testează apele pentru transfer

Arsenal

Comentarii

Locul de titular al lui Marc-Andre ter Stegen (28 de ani) e de neatins în prezent, iar Arsenal vrea să profite de lucrul acesta şi să-l împrumute pe Neto (32 de ani), brazilianul care e rezerva lui Ter Stegen la FC Barcelona.

Arsenal vrea să transfere de la FC Barcelona! Neto, dorit pe Emirates Stadium!

Mundo Deportivo scrie că Arsenal testează apele pentru împrumutul lui Neto de la FC Barcelona, portarul care e rezerva lui Marc-Andre ter Stegen la FC Barcelona. Neto n-a intrat în poartă nici la meciul din Suprecupa Spaniei, cu Real Sociedad, în care Ter Stegen s-a făcut remarcat după ce a apărat două lovituri de departaje, şi ar putea fi tentat de o plecare de pe Camp Nou.

Neto e rezervă la FC Barcelona după ce Marc-Andre ter Stegen şi-a revenit după o accidentare care l-a ţinut departe de teren până în noiembrie, iar sursa citată scrie că Arsenal ar vrea să-l împrumute pe Neto până la finalul sezonului. Partea proastă e că brazilianul ar urma să fie tot rezervă şi pe Emirate, rezerva lui Bernd Leno. Arteta caută un portar de back-up pentru "tunari".

Sosit de la Valencia în vara lui 2019, Neto a strâns 14 meciuri pentru FC Barcelona, dintre care în cinci a reuşit să nu ia gol.

Afla mai multe despre: netotransferarsenalfc barcelona 

viewscnt
Articole similare