Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal - Atletico! Le Professeur sau El Cholo?

Arsenal - Atletico! Le Professeur sau El Cholo?

Pariuri sportive

Comentarii

Primul meci oficial dintre Arsenal şi Atletico îi aduce ca adversari pe doi dintre marii antrenori ai mileniului 3.

Arsene Wenger are ultima şansă să câştige un trofeu european, după 22 ani la conducerea echipei. Simeone a luat două în sezonul de debut şi îl vrea pe al treilea. Operatorul digital de pariuri Betano vă prezintă duelul antrenorilor.

Arsene  Wenger a revoluţionat fotbalul englez şi a transformat Arsenal dintr-o echipă în impas în una de temut. Francezul a anunţat zilele trecute că sezonul actual e ultimul alături de „tunari”, după 22 de ani. A ridicat 17 trofee deasupra capului cu Arsenal: 7 cupe ale Angliei, 7 supercupe şi 3 titluri de campion. Ultimul, din 2003-2004, rămâne în istorie: e singurul sezon în care o echipă a câştigat Premier League fără să piardă vreun meci! Din vitrina medaliilor lipseşte, însă, una europeană. Cel mai aproape a fost în 2006, când a dus-o pe Arsenal în finala Ligii Campionilor şi a pierdut cu 2-1 în faţa Barcelonei lui Ronaldinho.

Pe Betano, cotele pentru rezultatul final au marjă 0% - casa de pariuri nu percepe niciun comision!

Lipsa aurului în Liga Campionilor e una dintre principalele asemănări. Simeone a trăit durerea unei finale pierdute chiar de două ori. De fiecare dată în faţa marilor rivali de la Real, după prelungiri. „Cholo” are, spre deosebire de Wenger, şi trofee continentale în palmares. În primul sezon la Atletico a câştigat Europa League, în finala disputată la Bucureşti. Trei luni mai târziu a cucerit şi Supercupa. Simeone a preluat-o pe Atletico într-un moment bun, însă a transformat-o într-o echipă mare. Vrea să confirme acest statut şi revanşa pentru cele două finale pierdute în ultimii 4 ani.

Parcursul până în semifinale nu a fost greu pentru niciuna dintre ele. Arsenal a trecut de Ostersund, Milan şi ŢSKA Moscova în fazele eliminatorii, unde Atletico le-a depăşit pe Copenhaga, Lokomotiv Moscova şi Sporting. Emoţii au avut doar în sferturi, la retur, când ambele riscau să fie eliminate dacă mai primeau un gol. Au avansat şi acum sunt primele două favorite la cucerirea Ligii Europa!

Afla mai multe despre: arsenalatleticopariuribodescuwenger 

viewscnt
Articole similare