Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal e gata să transfere unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Premier League

Arsenal e gata să transfere unul dintre cei mai buni mijlocaşi din Premier League

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta vrea să-l transfere la Arsenal pe James Maddison, fotbalistul formaţiei Leicester City.

Arsenal i-a pierdut în această vară pe Dani Ceballos şi Martin Odegaard, fotbalişti care s-au întors la clubului care i-a împrumutat ”tunarilor”, Real Madrid.

Gruparea antrenată de Mikel Arteta caută soluţii în zona mediană şi este foarte aproape să-l transfere pe tânărul Sambi Lokonga, pentru aproape 20 de milioane de euro. Cu câteva zile în urmă, londonezii au anunţat transferul lui Nuno Tavares.

În acelaşi timp însă, Mikel Arteta mai are un alt obiectiv pentru mijlocul terenului. Unul mult mai scump şi cu mult mai cunoscut. Este vorba despre James Maddison de la Leicester City.

James Maddison la Arsenal?

Maddison este principala ţintă a lui Arsenal pentru zona mediană, anunţă Daily Star, cotidian care explică însă că transferul mijlocaşului ofensiv nu va fi deloc unul facil pentru ”Tunari”.

În vârstă de 24 de ani, Maddison este cotat la 55 de milioane de euro şi joacă la Leicester din 2018. Internaţional englez din 2019, James Maddison a fost o bună parte a sezonului trecut accidentat.

În cei trei ani în tricoul lui Leicester a marcat 27 de goluri în 118 meciuri, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai formaţiei antrenate de Brendan Rodgers. Transferul său o poate costa pe Arsenal peste 60 de milioane de euro, în condiţiile în care jucătorul ar vrea să plece. Club stabil financiar, Leicester nu este intresată să vândă din jucătorii importanţi, astfel că doar decizia lui Maddison poate cântări mult. 

Afla mai multe despre: arsenalartetajames maddison 

viewscnt
Articole similare