Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsenal pregăteşte o mare lovitură. Ce atacant vine în locul lui Aubameyang

Arsenal pregăteşte o mare lovitură. Ce atacant vine în locul lui Aubameyang

Arsenal

Comentarii

Arsenal l-ar putea transfera în vară pe Kevin Volland, atacantul formaţiei germane Bayer Leverkusen

Atacantul lui Bayer Leverkusen, Kevin Volland s-a declarat încântat de posibilitatea unui transfer în Premier League în viitor. "Pentru mine, campionatul englez este într-adevăr unul foarte interesant" a anunţat Volland pentru Sport 1. "Se joacă rapid, viteza jucătorilor este importantă, iar meciurile îţi oferă multe momente în care poţi profita de faptul că eşti iute ca mine. Deci cred că mi se potriveşte mult ca stil de joc" a mai spus Kevin Volland.

Atacantul cotat la 35 de milioane de euro este dorit de Arsenal şi noul ei antrenor, Mikel Arteta. De altfel, spaniolul s-a auto declarat un fan al lui Volland, conform celor de la Sky Sports.

Volland, autor a 9 goluri şi 8 pase decisive în 22 de meciuri disputate în sezonul 2019-2020 din Bundesliga este cotat de presa engleză cu prima şansă la înlocuirea lui Pierre Emerick Aubameyang, gabonezul care nu şi-a prelungit încă acordul scandent anul viitor cu Arsenal. Şi contractul lui Volland cu Bayer expiră în acelasi an: "Nu sunt genul de om care spune <trebuie să joc neapărat în Anglia, Italia sau Spania> Eu mă simt bine la Leverkusen, dar totul e posibil în cariera de fotbalist" a mai spus Vollant pentru Sport 1.

 

Afla mai multe despre: vollandaubameyangarsenal 

viewscnt
Articole similare