Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arsene Wenger îl sfătuieşte pe Mikel Arteta cum să lucreze cu Ozil. Fosta legendă a lui Arsenal crede că Mesut încă poate fi o variantă bună pentru "tunari"

Arsene Wenger îl sfătuieşte pe Mikel Arteta cum să lucreze cu Ozil. Fosta legendă a lui Arsenal crede că Mesut încă poate fi o variantă bună pentru "tunari"

Arsenal

Comentarii

Arsene Wegner îi transmite lui Arteta cum ar trebui să lucreze cu Ozil.

Wegner îl sfătuieşte pe Arteta cum să lucreze cu Ozil

Arsene Wenger este una dintre legendele lui Arsenal. Francezul în vârstă de 71 de ani a câştigat 17 trofee în cele 22 de sezoane petrecute alături de "tunari".

Fostul manager al lui Arsenal a vorbit, pentru ESPN, despre relaţia dinte Ozil şi Arteta şi cum actualul antrenor al echipei de pe Emirates ar trebui să lucreze cu germanul în vârstă de 32 de ani.

"Nu era greu de gestionat. Era un tip care avea o calitate deosebită ca jucător creativ şi avea nevoie să se distreze. El este un artist, iar tipii ăştia sunt puţin mai sensibili. Au nevoie de sprijin şi de un mediu care îi împinge să dea tot ce este mai bun".

"Aveţi două moduri de a vedea o echipă de fotbal. Îi faci pe toţi să facă acelaşi lucru - aceeaşi intensitate a muncii, aceeaşi muncă defensivă - sau găseşti un compromis. 

Aveţi un jucător mai creativ în echipă, care poate face mai puţină muncă defensivă, dar construiţi o echipă în jurul său, care poate compensa aceste deficienţe. La asta trebuie să te gândeşti.", a declarat Arsene Wenger.

Mesut Ozil a fost adus în 2013 de la Real Madrid de către Arsene Wegner, pentru 47 milioane de euro. În prezent germanul este asociat cu un transfer în MLS, iar cota sa de piaţă este de 9 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: arsene wegner mikel arteta mesut ozil 

viewscnt
Articole similare