Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arzi un banner al rivalilor, ajungi la închisoare! Ce a păţit un suport al formaţiei PSG

Arzi un banner al rivalilor, ajungi la închisoare! Ce a păţit un suport al formaţiei PSG

Diverse

Comentarii

Un suporter al echipei Paris Saint-Germain a fost condamnat la un an de închisoare, jumătate din pedeapsă fiind cu suspendare, după ce a încercat să dea foc unui banner publicitar uriaş, ce reprezenta un tricou al rivalei Olympique Marseille, informează lequipe.fr.

Bannerul fusese instalat pe o clădire din Marsilia de compania Adidas, pentru a marca 25 de ani de când OM a cucerit Liga Campionilor.

Suporterul, în vârstă de 37 de ani, fost militar, spune că a făcut un pariu cu trei prieteni că va incendia afişul. El voia să înregistreze momentul cu bannerul în flăcări pentru a arăta amicilor că s-a ţinut de cuvânt.

Însă în jurul orei locale 04.30, în noaptea de duminică spre luni, în momentul în care încercat să-l apridă cu o torţă, fanul a fost suprins de o patrulă a poliţiei şi reţinut.

Odată cu pedeapsa cu închisoare, bărbatul a primit şi interdicţia de a intra pe stadioane timp de doi ani. Clubul Olympique Marseille s-a constituit parte civilă în acest dosar şi a cerut suma simbolică de un euro.

Afla mai multe despre: suporteripsgolympique marseille 

viewscnt
Articole similare