Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aş ofensa multă lume". Întrebarea despre FCSB pe care Florin Gardoş a ocolit-o. Verdict pentru transferul plănuit de Gigi Becali: "Ar fi bun"

"Aş ofensa multă lume". Întrebarea despre FCSB pe care Florin Gardoş a ocolit-o. Verdict pentru transferul plănuit de Gigi Becali: "Ar fi bun"

FCSB

Comentarii

Florin Gardoş continuă să-şi urmărească fosta echipă, FCSB, care-l aşteaptă pe Claudiu Keşeru, după ce l-a vândut pe Olimpiu Moruţan. Fotbalistul cedat la Southampton, în 2014, a avut o reacţie fermă atunci când a fost întrebat despre foştii antrenori de la FCSB.

Florin Gardoş, despre FCSB

Fostul fotbalist de la FCSB, echipă la care a jucat între 2010 - 2014, crede că transferul lui Claudiu Keşeru ar aduce un plus în atacul echipei. Gigi Becali a anunţat că îl poate aduce pe atacantul naţionalei, dacă Edi Iordănescu va fi de acord. 

"Sincer, da, nu cred că e aşa mare diferenţă între cel al Bulgariei şi campionatul nostru şi acolo a făcut foarte bine. Cred că ar fi un transfer bun pentru FCSB. E un jucător care are execuţii şi nu a fost niciodată un jucător super rapid. Calităţile lui sunt altele", a declarat Florin Gardoş. 

Apărătorul central a salutat decizia lui Gigi Becali de a-i pasa responsabilităţile de la echipă lui Edi Iordănescu şi nu a dorit să comenteze, pe larg, despre foştii antrenori de la FCSB: "E o decizie foarte bună pe care a luat-o Becali. Nu are rost să vorbesc despre antrenorii care au fost în ultima perioadă, pentru că aş ofensa multă lume". 

Sfaturi de la Gardoş pentru Moruţan şi Cicâldău, transferaţi la Galatasaray

La câteva săptămâni distanţă de la transferul lui Alexandru Cicâldău la Galatasaray, FCSB l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la echipa din Istanbul: "E un lucru bun, mă bucur. M-am bucurat şi de transferul lui Cicâldău. Sper să se ridice la nivelul aşteptărilor, pentru că ştii cum e. Oriunde mergi, în lume, indiferent de campionat, dacă lumea plăteşte anumite sume de trasnfer, lumea are şi aşteptări. Sper să reuşească. Cred că e un altfel de presiune acolo. Mai degrabă presiunea publicului. La echipele din Turcia este un val de entuziasm. Dacă lucrurile merg bine şi sunt rezultate, atunci sigur le va fi bine şi lor. Dacă nu, le va fi greu. Important este să fie puternici mental", a adăugat Florin Gardoş.

Afla mai multe despre: florin gardosfcsbgigi becaliedi iordanescuclaudiu keseru 

viewscnt
Articole similare