Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma i-a găsit deja înlocuitor lui Alisson

AS Roma i-a găsit deja înlocuitor lui Alisson
Comentarii

Portarul brazilian Alisson Becker este foarte aproape de un transfer în Premier League la FC Liverpool. Roma va încasa pentru goal-keeper-ul în vârstă de 25 de ani nu mai puţin de 75 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că Alisson va deveni cel mai scump portar din istorie. Italienii i-ar fi găsit deja înlocuitor, anunţă presa franceză.

Chiar dacă îl pierde pe Alisson, Roma pare să fie pregătită. Monchi, directorul sportiv al echipei, l-a adus deja la echipa pe Daniel Fuzato, un tânăr portar brazilian şi lucrează conform Le10Sport la încă un transfer. Este vorba despre portarul francez, Alphonse Areola, de la Paris Saint Germain.

Areola este unul dintre jucătorii crescuţi în Academia clubului parizian şi a debutat la prima echipă a lui PSG la numai 19 ani. Portarul care măsoară 1.95 cm a mai evoluat în cariera sa, sub formă de împrumut, la Vilarreal, Bastia şi Lens, iar pe 17 mai 2018 a fost confirmat în lotul Franţei pentru Cupa Mondială din Rusia, unde a fost a treia opţiune după Lloris şi Mandanda.

Roma ar dori să-l transfere definitiv, însă campioana Franţei ar prefera să-l împrumute pe Areola. Le10Sport notează totuşi că cele două cluburi s-ar putea înţelege asupra unui împrumut cu opţiune de cumpărare definitivă, care se va ridica la 40 de milioane de euro.

La numai 25 de ani, Alphonse Areola are în palmaresul său, două titluri de campion al Franţei, câte doua Cupe ale Franţei şi ale Ligii Franţei, Cupa Mondială cu naţionala mare a ţării sale, dar şi titlul la Under 20, obţinut în 2013.

71 de meciuri are Areola la PSG
37 de meciuri a jucat în La Liga pentru Villarreal
În 2014 a fost desemnat cel mai bun portar din Ligue 2

Afla mai multe despre: areolaromaalissonpsg 

viewscnt
Articole similare