Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

AS Roma rămâne fără antrenor după eliminarea din Champions League. 3 variante de înlocuitori vehiculate de italieni

AS Roma rămâne fără antrenor după eliminarea din Champions League. 3 variante de înlocuitori vehiculate de italieni

Serie A

Comentarii

FC Porto a eliminat-o miercuri seara din Uefa Champions League pe AS Roma, formaţie care câştigase manşa tur cu scorul de 2-1.

Zilele lui Eusebio di Francesco sunt numărate. AS Roma îl va demite cel mai probabil pe tehnicianul italian, iar presa italiană vehiculează deja câteva variante de înlocuitori.

Marele favorit în acest moment pare Paolo Sousa, antrenor portughez care s-a remarcat pe banca Fiorentinei. Şanse mari are conform presei italiene şi Claudio Ranieri, tehnician demis de la Fulham în urmă cu o săptămână.

În fine, al treilea nume vehiculat pentru înlocuirea lui Eusebio di Francesco este cel al lui Christian Panucci, fost campion cu AS Roma şi Real Madrid, actualmente la naţionala Albaniei.

Di Francesco a venit la Roma în 2017 când l-a înlocuit pe Luciano Spalletti. Are 87 de meciuri pe banca tehnică a romanilor până în prezent şi doar 23 de înfrângeri. Formaţia sa a marcate 151 de goluri în această perioadă şi a încasat 104 goluri. Din păcate pentru el, Di Francesco nu a reuşit să câştige niciun trofeu pe banca Romei. A reuşit în schimb uriaşa performanţă de a elimina anul trecut FC Barcelona din Uefa Champions League.

Afla mai multe despre: eusebio di francesco 

viewscnt
Articole similare