Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aşa de rău îmi pare de copilul ăsta!” Florin Prunea regretă situaţia în care a ajuns Alex Ioniţă

„Aşa de rău îmi pare de copilul ăsta!” Florin Prunea regretă situaţia în care a ajuns Alex Ioniţă

Superliga

Comentarii

Alex Ioniţă (26 de ani) a dispărut de ceva timp din Liga I, fiind suspendat pentru dopaj.

La finalul anului trecut, Alex Ioniţă, Kehinde Fatai şi Takayuki Seto, au urmat un tratament interzis prin care şi-au îmbunătăţit condiţia fizică. Cei 3 jucători au fost apoi suspendaţi provizoriu de ANAD.

Alex Ioniţă este suspendat şi nu se poate antrena alături de Astra Giurgiu, însă a apelat la Marius Niculae, fostul fotbalist al lui Dinamo. Cei doi s-au antrenat împreună în cadrul complexului sportiv din „Ştefan cel Mare”.

„Aşa de rău îmi pare de copilul ăsta, de nu poţi să îţi dai seama! De toţi trei îmi pare rău, îi cunosc că i-am avut jucători şi pe Takayuki şi pe Fatai, când am fost preşedinte le Astra. Eu nu ştiu cum au intrat băieţii ăştia în vâltoarea asta. Cred că au vrut ori să ajute pe cineva, ori s-au dus acolo pentru imagine. Nu au avut nimic de ascuns, s-au pozat. Chiar nu pot să înţeleg!

„Clubul nu are nicio vină”

E un băiat serios şi sunt convins că va reveni, nu se termină fotbalul, dar uite că este o perioadă în care el putea să facă pasul spre… Contează enorm de mult pentru el! Dar, uite, e o alegere bună cu «Săgeată» (n.r. Marius Niculae), el ştie de la sensei, de la taică-său. Cu siguranţă că pregătire fizică poate să facă.

Orice club are în contractele jucătorilor aceste lucruri: nu ai voie să iei medicamente fără acceptul doctorului tău, nu ai voie să te duci decât la doctorul de la echipă, astea le ai în contract, sunt obligaţiile tale ca jucător. Clubul nu are nicio vină.

Eu cred că poate să revină şi nu şi-a spus ultimul cuvânt în fotbalul românesc”
, a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Afla mai multe despre: alex ionitaastra giurgiu 

viewscnt
Articole similare