Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aşa e când unii vorbesc doar ca să se audă!". MM Stoica, "scut" pentru Rădoi: "Nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greşit"

"Aşa e când unii vorbesc doar ca să se audă!". MM Stoica, "scut" pentru Rădoi: "Nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greşit"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al FCSB, a reacţionat pe Facebook şi i-a luat apărarea lui Mirel Rădoi (40 de ani), cel cu care a lucrat ani de zile în culorile roş-albastre. MM a spus că, dacă intra bara lui Ianis, "nu mai bătea nimeni câmpii" că Rădoi a greşit cu anunţul plecării.

"Aşa e când unii vorbesc doar ca să se audă!". MM Stoica, "scut" pentru Rădoi: "Nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greşit"

Egalul cu Islanda (0-0, pe Ghencea), care diminuat spre zero şansele României de accedere la barajul pentru CM 2022,a pornit un val de critici la adresa lui Mirel Rădoi. Selecţionerul n-a rămas mai prejos şi a făcut declaraţii acide la conferinţa de presă, iar Rădoi şi-a găsit un apărător în Mihai Stoica, managerul general al FCSB.

Stoica a scris pe pagina de Facebook că dacă intra bara lui Ianis din minutul 86 nu mai spunea nimeni că Rădoi a greşit când a anunţat că pleacă de la naţională la finalul luni noiembrie. "Pentru un centimetru s-a pornit furtuna. Iar când aud foşti/actuali fotbalişti/antrenori/conducători elucubrând... Dar aşa sunt foştii. Şi unii actuali.

Dacă intra bara lui Ianis, nu mai bătea nimeni câmpii că Mirel a greşit când a zis că i se termină contractul. Ăştia care zic că a greşit şi d-aia s-a făcut egal vor să credem că, la cornere, Toşca îi zicea lui Tase “frate, dar şi Mirel ăsta, cum să zici că pleci... uite, nu mă pot concentra la această lovitură de colţ care simt că va fi executată excelent pe scurt şi o vei devia...”

Aşa e când unii vorbesc doar ca să se audă vorbind. Logica pentru ei e ca suportul pentru tacâmuri. Îl ai, nu-l ai, tot le foloseşti. În schimb, contează ce mănânci. Doar că nu pentru toţi", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

"V-am spus!". Mirel Rădoi, un nou anunţ despre viitorul său la conferinţa de presă. Ce decizie a luat

În faţa jurnaliştilor, după România - Islanda 0-0, Mirel Rădoi a făcut un nou anunţ despre viitorul său ca antrenor, printre declaraţiile despre meci. Selecţionerul a spus că va lua o decizie finală în privinţa rămânerii sau plecării de la naţională după ultima partidă din preliminarii.

România întâlneşte Liechtenstein în deplasare, în ultimul meci din preliminarii, dar stă la mâna rezultatelor pentru calificarea la baraj: "V-am spus ca decizia va fi dupa aceste doua meciuri! E vina mea, îmi asum. Cineva mă întreba cum îmi asum, vom vedea după aceste meciuri. Vedem dacă federaţia va mai dori să continuăm. O să mai rămân şi meciul din Liechtenstein", a spus Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României, la conferinţa de presă după egalul cu Islanda.

După dubla din octombrie, cu Germania (1-2) şi Armenia (1-0), Mirel Rădoi a anunţat ferm că pleacă de la cârma echipei naţionale când îi expiră contractul, la finalul lunii noiembrie. Discursul său ferm s-a mai domolit înaintea partidei cu Islanda, dar cel mai probabil acesta va pleca dacă participarea la baraj va fi ratată.

Afla mai multe despre: mihai stoicamirel radoiechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare