Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"V-am spus!". Mirel Rădoi, un nou anunţ despre viitorul său la conferinţa de presă. Ce decizie a luat

"V-am spus!". Mirel Rădoi, un nou anunţ despre viitorul său la conferinţa de presă. Ce decizie a luat

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi (40 de ani) a vorbit din nou despre viitorul său pe banca naţionalei României după egalul, 0-0 cu Islanda în Ghencea, care a redus spre zero şansele tricolorilor de accedere la barajul pentru CM 2022. Rădoi a anunţat că va lua o decizie finală în privinţa viitorului său după ultimul meci, cu Liechtenstein.

"V-am spus!". Mirel Rădoi, un nou anunţ despre viitorul său la conferinţa de presă. Ce decizie a luat

În faţa jurnaliştilor, după România - Islanda 0-0, Mirel Rădoi a făcut un nou anunţ despre viitorul său ca antrenor, printre declaraţiile despre meci. Selecţionerul a spus că va lua o decizie finală în privinţa rămânerii sau plecării de la naţională după ultima partidă din preliminarii.

România întâlneşte Liechtenstein în deplasare, în ultimul meci din preliminarii, dar stă la mâna rezultatelor pentru calificarea la baraj: "V-am spus ca decizia va fi dupa aceste doua meciuri! E vina mea, îmi asum. Cineva mă întreba cum îmi asum, vom vedea după aceste meciuri. Vedem dacă federaţia va mai dori să continuăm. O să mai rămân şi meciul din Liechtenstein", a spus Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei României, la conferinţa de presă după egalul cu Islanda.

După dubla din octombrie, cu Germania (1-2) şi Armenia (1-0), Mirel Rădoi a anunţat ferm că pleacă de la cârma echipei naţionale când îi expiră contractul, la finalul lunii noiembrie. Discursul său ferm s-a mai domolit înaintea partidei cu Islanda, dar cel mai probabil acesta va pleca dacă participarea la baraj va fi ratată.

Mirel Rădoi, reacţie sinceră după România - Islanda 0-0: "Ca de obicei, când suntem la mâna noastră... E o problemă de mentalitate"

La flash-interviul de după România - Islanda 0-0, Mirel Rădoi a avut o reacţie sinceră şi a spus că tricolorii nu au putut gestiona cum trebuie presiunea faptului că aveau nevoie de victorie pentru a rămâne în viaţă în ecuaţia calificării. Rădoi a spus că există o problemă de mentalitate naţională şi a catalogat egalul drept un eşec personal.

"Ca de obicei, noi nu putem când e ceva la mâna noastră... Am avut o discuţie cu ei şi le-am spus că nu vreau să văd exact imaginea pe care o văd acum. Nu mi-a plăcut în totalitate cum am arătat, nu putem invoca de foarte mult ghinionul. Nu m-a mulţumit jocul, am ovut o posesie lentă, ştiam că se vor replia sub posesia mingii. Cred că trebuia să accelerăm, posesia să fie rapidă, n-am putut să facem combinaţii. Centrările ştiam că sunt mai mult în avantajul lor.

Se pare că da, am arătat că nu ştim să gestionăm astfel de meciuri. Îi înţeleg, dar mi-e foarte greu să-i alin în momentul de faţă. Sunt lucruri pe care le simţi, le regreţi şi probabil că te vom bântui toată viaţa. Ne-am antrenat foarte bine, atmosfera a fost senzaţională. N-am fost în stare să gestionăm, singurul lucru care trebuie schimbat e rezultatul.

E o problemă de mentalitate la nivel naţională, în foarte multe domenii clacăm, nu ştim să gestionăm. Stau şi mă gândesc poate ce aş fi putut să fac în plus. Am zis să nu pun foarte multă presiune pe ei. Probabil că n-am gestionat foarte bine, acum îmi dau seama, poate că ar fi trebuit să pun şi acea presiune în plus.

Vrem să terminăm pe locul doi, nu mai suntem la mâna noastră şi mi-e foarte greu să cred că Macedonia nu va câştiga împotriva Islandei. Din cauza presiunii nu am putut să reacţionăm foarte bine. Da, e un eşec personal, un eşec naţional, care ne va chuinui", a spus Mirel Rădoi, la Pro X,

Afla mai multe despre: mirel radoiechipa nationalaromaniaanuntviitor 

viewscnt
Articole similare