Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aşa poate arăta "naţionala" rebelilor. Catalunia îşi cere independenţa faţă de Spania

Aşa poate arăta "naţionala" rebelilor. Catalunia îşi cere independenţa faţă de Spania
Comentarii

Dacă vor avea câştig de cauză în tentativa de a se rupe de Spania, catalanii ar putea aduce noutăţi în fotbal. O echipă naţională care ar arăta foarte bine.

Catalunia este o regiune bogată şi în fotbalişti de top. Dacă şi-ar câştiga independenţa, pe harta Europei fotbalistice ar putea apărea încă o reprezentativă. Presa internaţională a alcătuit un unsprezece al celor mai buni fotbalişti născuţi în Catalunia, care este unul impresionant. În poartă ar fi un jucător de la Real Madrid, Kiko Casilla. 

Doi dintre cei patru fundaşi vin de la Barcelona, Bartra a fost crescut şi el de catalani, dar a ajuns la Borussia Dortmund, iar Belerin a fost cumpărat de la Barca de către Arsenal încă de când era junior. Linia de mijloc este şi ea extrem de puternică. Doi foşti jucători ai Barcelonei, Fabregas şi Alcantara, plecaţi la Chelsea, respectiv Bayern Munchen, plus Busquets. 

Atacul pare ceva mai puţin sonor. Deulofeu, revenit la Barcelona, Gerard Moreno, de la Espanyol şi Keita Balde, un senegalez născut în Catalunia şi care joacă la Monaco. Banca ar fi şi ea una de top - Pep Guardiola, managerul lui Manchester City. 

Naţionala Catalunyei

Sistem: 4-3-3

Casilla - Bellerin, Pique, Bartra, Jordi Alba - Fabregas, Busquets, Alcantara - Deulofeu, Moreno, Keita

Antrenor: Pep Guardiola

Afla mai multe despre: nationalaspaniacataluniaechipaproblemescandalindependenta 

viewscnt
Articole similare