Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asaltat de oferte! Şase echipe din Italia se luptă pentru semnătura lui Daniel Boloca

Asaltat de oferte! Şase echipe din Italia se luptă pentru semnătura lui Daniel Boloca

Serie A

Comentarii

Daniel Boloca a impresionat în sezonul precedent, când a fost între cei mai buni mijlocaşi din Serie B.

Născut la Chieti din părinţi români, Boloca a evoluat foarte bine pentru Frosinone, echipă care a revenit în prima ligă italiană. 

Asaltat de oferte! Şase echipe din Italia se luptă pentru semnătura lui Daniel Boloca

Evoluţiile lui Daniel Boloca au fost apreciate de către italieni, motiv pentru care au apărut primele oferte pe numele jucătorului român. Mijlocaşul central care a nu vrea să joace pentru naţionala României a bifat 32 de meciuri în sezonul trecut pentru Frosinone, 31 în Serie B şi unul în Cupă, şi a marcat două goluri.

Lazio, Sassuolo, Fiorentina, Bologna, Torino, Salernitana, şi, ultima pe listă, Monza au pus ochii pe Daniel Boloca.

”Ochii pe Daniel Boloca. Mijlocaşul central născut în '98 a avut câteva sezoane excelente în Serie B în tricoul lui Frosinone şi ar putea acum să-şi ia zborul.

Mai multe cluburi sunt interesate, iar <<I Ciociari>> sunt gata să analizeze ofertele în cazul în care acestea vor fi importante. Sassuolo şi Monza se gândesc la transferul lui Boloca”, a scris TuttoMonza.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Daniel Boloca, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Ce a scrie presa din Italia:

”La mijlocul terenului, numele cald, ba chiar foarte cald, este unul singur: Daniel Boloca. Născut la Chieri din părinţi români, mijlocaşul central în vârstă de 24 de ani s-a impus ca una dintre revelaţiile campionatului Serie B în sezonul care se apropie de final.

Atât de mult încât, cu cele 26 de apariţii ca titular, inclusiv un gol în remiza cu Palermo din februarie anul trecut, şi-a meritat şi debutul în naţionala de seniori a României”, au scris în urmă cu două luni cei de la Tuttomercatoweb.

Afla mai multe despre: daniel bolocaserie alaziotorino 

viewscnt
Articole similare