Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ashleigh Barty îşi apără titlul cucerit în 2019 la Miami după o finală încheiată cu un abandon din partea adversarei

Ashleigh Barty îşi apără titlul cucerit în 2019 la Miami după o finală încheiată cu un abandon din partea adversarei

Sporturi

Comentarii

Este cel de-al 10-lea titlu cucerit de Barty în carieră (Miami, Yarra Valley Classic, Adelaide, Miami, Roland Garros, Birmingham, Turneul Campioanelor, Nottingham, Zhuhai, Kuala Lumpur).

Numărul 1 mondial, australianca Ashleigh Barty, a reuşit să îşi apere titlul câştigat în urmă cu 2 ani la turneul de la Miami. Anul trecut, competiţia a fost anulată din cauza pandemiei.

La scorul de 6-3, 4-0, adversara australiencei, canadianca Bianca Andreescu, a fost nevoită să se retragă după o accidentare la gleznă. Este cel de-al 10-lea titlu cucerit de Barty în carieră (Miami, Yarra Valley Classic, Adelaide, Miami, Roland Garros, Birmingham, Turneul Campioanelor, Nottingham, Zhuhai, Kuala Lumpur). Pentru Bianca Andreescu aceasta a fost prima finală după o pauză lungă în care nu a jucat din cauza unei accindentări. În semifinale, canadianca a trecut de sportiva din Grecia, Maria Sakkari, după un meci de aproape 3 ore la finalul căruia s-a impus în set decisiv. Sakkari a produs cea mai mare surpriză de la acest turneu, eliminând-o pe japoneza Naomi Osaka, jucătoare care venea după 23 de victorii consecutive.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare