Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta a fost problema noastră". Marele regret al lui Emil Săndoi după prestaţia modestă a României de la EURO U21 | EXCLUSIV

"Asta a fost problema noastră". Marele regret al lui Emil Săndoi după prestaţia modestă a României de la EURO U21 | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Fostul selecţioner al României U21, Emil Săndoi, a dezvăluit unde au intervenit problemele în cele trei meciuri disputate de "tricolori" la europeanul de tineret găzduit parţial şi de România.

România U21 a jucat în luna iunie a acestui an într-o grupă cu Spania, Ucraina şi Croaţia.

"Tricolorii" antrenaţi la acea vreme de Emil Săndoi au terminat grupa pe locul patru, cu un singur punct după trei meciuri, obţinut dintr-un egal cu selecţionata U21 a Croaţiei.

Pe lângă situaţia modestă din clasament, România U21 nu a reuşit să marcheze în cele trei meciuri disputate, toate pe teren propriu.

Emil Săndoi a dezvăluit unele probleme pe care "tricolorii" U21 le-au avut în cele trei meciuri din grupă şi care au fost momentele cheie care ne-ar fi permis să trecem de faza grupelor.

Emil Săndoi: "Erau nişte jucători pe care ne bazam foarte mult"

 "Cred că atât s-a putut, având în vedere alcătuirea pe care am avut-o la dispoziţie. Niciodată nu m-am gândit că la un turneu final nu-i voi avea pe Drăguşin, pe care nu l-a lăsat clubul, pe Mihăilă, Screciu, Baiaram, Grameni. Din punctul ăsta de vedere, erau nişte jucători pe care ne bazam foarte mult.

Dacă aş fi ştiut de la bun început, m-aş mai fi gândit. Erau nişte jucători foarte importanţi în fiecare important. La un turneu final nu este ca într-o campanie de calificare.

În grupa noastră am întâlnit spuma Europei, şi cu toate astea am fost la un pas. La meciul cu Ucraina am pierdut în min 90, şi la cel cu Croaţia am avut multe ocazii pe parcursul jocului în care puteam face diferenţa.

Asta a fost problema noastră. Că ne-au lipsit mulţi jucători." a declarat Emil Săndoi pentru Orange Sport.

Cât despre rezultatele actuale ale naţionalei U21 a României, Săndoi este mulţumit de prestaţiile jucătorilor, sub îndrumarea succesorului său pe banca micilor "tricolori", Daniel Pancu. 

"După eşecul din Albania, echipa a fost în creştere. Au fost două victorii cât se poate de meritate. Cred că vom creşte din punct de vedere al punctelor, al moralului. Este foarte important acest meci cu Albania. Trebuie câştigat. Altfel abordezi (n.r. calificarea) cu 9 puncte." a declarat Emil Săndoi.

Afla mai multe despre: emil sandoiromania u21echipa nationala 

viewscnt
Articole similare