Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e bomba iernii! Transfer de două milioane de euro la FCSB! Becali aduce jucătorul care îi poate asigura titlul

Asta e bomba iernii! Transfer de două milioane de euro la FCSB! Becali aduce jucătorul care îi poate asigura titlul

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este gata să dea lovitura pe piaţa transferurilor şi îşi poate asigura serviciile unui jucător despre care crede că o poate ajuta pe FCSB decisiv în lupta pentru campionat. Patronul "roş-albaştrilor" este pregătit să scoată două milioane de euro din buzunar pentru fotbalistul pe care l-a dorit şi în vară, dar l-a refuzat.

FCSB negociază în aceste zile cu Club Brugge transferul lui Dorin Rotariu şi potrivit presei belgiene, mai sunt foarte puţine detalii de pus la punct pentru ca jucătorul în vârstă de 23 de ani să revină în Liga 1 începând din această iarnă. 

Aceeaşi sursă, ziarul L'Avenir, menţionează că suma de transfer a fost stabilită la două milioane de euro pentru fostul jucător de la Dinamo. Gigi Becali a declarat că este de acord cu transferul jucătorului, doar că tranzacţia încă nu este finalizată, problema fiind că belgienii ţin de preţ. 

Rotariu a fost împrumutat în vară de Club Brugge la AZ Alkmaar, moment în care a refuzat o revenire în Liga 1 la FCSB. Motivul pentru care internaţionalul român ar accepta oferta lui Becali este faptul că la vicecampionii României ar juca mai mult decât o face acum la AZ sau decât a făcut-o în trecut la Brugge. 

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Dorin Rotariu, potrivit site-ului transfermarkt.com. El a ajuns în Belgia de la Dinamo, care a încasat 2,2 milioane de euro. Jucătorul nu s-a impus la Brugge şi a fost împrumutat iniţial la Mouscron, iar apoi a luat drumul Olandei. 

Afla mai multe despre: dorin rotariufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare