Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta e echipa lui Teja la FCSB | Cei 11 jucători cu care antrenorul vrea să ia campionatul! Cine sare din schemă

Asta e echipa lui Teja la FCSB | Cei 11 jucători cu care antrenorul vrea să ia campionatul! Cine sare din schemă

FCSB

Comentarii

Mihai Teja lucrează de zor cu steliştii în stagiul de pregătire din Spania şi deja se gândeşte la reluarea sezonului competiţional. FCSB joacă pe 2 februarie, de la ora 14:00, în direct pe Telekom Sport, în deplasare la Călăraşi, cu Dunărea.

Până atunci, Teja mai are timp să pună la punct şi să-şi stabilească un prim "11" cu care va ataca partea a doua a returului, dar şi a play-off-ului Ligii 1. 
 
În stagiul de pregătire din Spania, Teja are la dispoziţie deja doi jucători noi: Florentin Matei şi Adrian Stoican, pe care încearcă să-i angreneze cât mai rapid în echipa de bază a vicecampioanei. Odată cu revenirea lui Momcilovici, accidentat în ultimele şase luni, antrenorul ştie în mare cum va juca în 2019.
 
IATĂ PRIMUL 11 PE CARE ÎL VA FOLOSI TEJA ÎN 4-3-3
Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Bălaşa, Momcilovici - Fl. Matei, Nedelcu, Stoian - Man, Gnohere, Fl. Tănase
 
Interesant că din formula gândită de Teja sar din schemă doi fotbalişti pe care Gigi Becali vrea să scoată milioane de euro: Florinel Coman şi Olimpiu Moruţan. "Şi care e problema că vor fi rezerve? Sunt tineri, vor avea tot timpul din lume să joace. Acum, prioritate e să luăm titlul", e explicaţia lui Becali.
 
Stoican a ieri noapte în cantonament, a fost prezentat oficial şi astăzi va face primele antrenamente alături de FCSB. "Sunt foarte fericit pentru că voi avea ocazia să joc pentru cel mai mare club din România. Vin aici cu gândul de a-i ajuta pe băieţi şi clubul să-şi atingă obiectivele. Sper să fiu campion la vară şi să jucăm în grupele unei competiţii europene", a declarat Stoian la prezentarea oficială.

Afla mai multe despre: fcsbstoiantejaechipafcsbreturplayoff 

viewscnt
Articole similare