Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta e o prostie fără limite!" Acuzat de un gest oribil la meciul cu Real, Dani Alves a luat foc: "Oamenii ăştia au 3 ani!?"

"Asta e o prostie fără limite!" Acuzat de un gest oribil la meciul cu Real, Dani Alves a luat foc: "Oamenii ăştia au 3 ani!?"

Real Madrid

Comentarii

Acuzat de fanii Realului că şi-a şters nasul pe tricolul lui Cristiano Rolando, în timpul confruntării PSG - Real, scor 1-2, Dani Alves a avut o reacţie nervoasă, precizând că se bucură că fiul său nu-şi doreşte să devină şi el fotbalist, în condiţiile în care acest sport îşi pierde esenţa, în viziunea fundaşului de la PSG.

Ipoteza fusese lansată de o televiziune din Spania, care a şi prezentat un cadru în care Alves pare să-şi steargă mâna pe mâneca tricoului lui Ronaldo, după ce în prealabil o dusese la nas.

"S-a spus că mi-am şters nasul pe tricoul lui Cristiano. E vorba doar de mine sau oamenii ăştia au 3 ani? Este o prostie fără limite"

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că fiului meu nu-i place fotbalul deoarece acest sport îşi pierde esenţa care m-a făcut să-mi doresc să devin jucător! Tot ce-l înconjoară. Priviţi meciul cu Real Madrid, de exemplu. Au spus că mi-am şters nasul pe tricoul lui Cristiano! E doar părerea mea sau oamenii ăştia se comportă ca şi cum ar avea trei ani!? Este o prostie fără limite", a declarat Dani Alves, evident enervat, pentru tereviziunea Rede Globo.


 

Afla mai multe despre: dani alvesgestronado 

viewscnt
Articole similare