Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Asta i-am spus încă din prima zi”. Reacţia lui Bogdan Lobonţ după debutul lui Aioani la Rapid

”Asta i-am spus încă din prima zi”. Reacţia lui Bogdan Lobonţ după debutul lui Aioani la Rapid

Rapid

Comentarii

Marian Aioani (24 de ani) a debutat în tricoului Rapidului contra celor de la Dinamo, scor 2-1.

Aioani a debut la Rapid. Reacţia lui Bogdan Lobonţ

Dinamo Bucureşti a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-2, cu formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Superligă. Rapidiştii s-au impus după ce Burmaz a reuşit să înscrie în minutul 90, printr-o execuţie superbă din întoarcere. La pauză, scorul a fost egalat, după reuşitele lui Papeau şi Abdallah. 

Marian Aioani, transferat de Rapid pentru a ocupa postul de titular în locul lui Horaţiu Moldovan, care a plecat la Atletico Madrid, a debutat sub comanda lui Cristiano Bergodi chiar în derby-ul cu Dinamo. 

Revenit în Giuleşti cu întreaga echipă, Aioani s-a declarat cucerit de fani şi de atmosfera cu care au fost aşteptaţi fotbaliştii.

De asemenea, Bogdan Lobonţ, care se ocupă de portarii de la Rapid, a vorbit despre prestaţia lui Aioani.

”A avut o prestaţie consistentă, cu ceva emoţii la început de joc ceea ce este absolut normal. Nu este confortabil să schimbi echipa, să intri direct titular şi aceste emoţii au fost perfect normale. Ceea ce a avut de rezolvat a rezolvat şi a făcut-o chiar foarte bine. Dacă e să analizăm primul gol pe care l-am marcat, totul pleacă de la el. 

La golul lui Papeau, totul pleacă de la el, de ce? Intrând în posesia mingii a ridicat capul, s-a uitat în faţă a văzut că sunt două dueluri de 1 contra 1, a jucat mingea vertical aşezată pentru Hassani, a intrat El Sawy pasă pentru Papeau şi gol.

Totul a plecat de la el, este un lucru pozitiv. Oricum el este unul dintre portarii care are un joc de picior mult peste medie şi datorită faptului că vine de la o echipă unde caracteristica principală era posesie şi construcţia de la portar, dar ca toţi ceilalţi are şi el mult de lucrat. Mai mult la detalii pe care sunt convins că împreună o să le punem la punct.

Ce mai vreau să punctez este că toţi cei din club suntem mulţumiţi că este cu noi aici şi am reuşit să facem această mişcare. Cu calităţiile şi talentul pe care îl are împreună cu competenţele noastre reuşim să ridicăm nivelul de performanţă al tuturor.

Când spun tuturor mă refer la tot ceea ce înseamnă Rapid. Sezonul trecut a fost campionul României, prima zi i-am spus: 'Eşti campion, trebuie să ne dai şi nouă reţeta'. Ştii deja cum se câştigă un campionat pentru că ai trecut deja prin experienţa câştigării unui campionat. Când s-au analizat toate profilurile unui portar, bineînţeles că şi acest factor a contat foarte mult. Am analizat multe”, a spus Bogdan Lobonţ, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidmarian aioanibogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare