Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asta-i farsa anului de 1 aprilie! Randy Orton a cunoscut dezavantajul de a te naşte în „Ziua păcălelilor” | VIDEO

Asta-i farsa anului de 1 aprilie! Randy Orton a cunoscut dezavantajul de a te naşte în „Ziua păcălelilor” | VIDEO

WWE

Comentarii

Randy Orton este unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi wrestleri din WWE. Superstarul care a tocmai a împlinit 40 de ani pe 1 aprilie a fost protagonistul unei farse puse la cale de către soţia sa, Kim, care şi ea este născută în „Ziua păcălelilor”.

De ziua lor de naştere, Kim Orton i-a luat-o înainte fostului campion mondial din WWE şi l-a surprins cu o farsă de proporţii. Frumoasa brunetă i-a împachetat „Viperei” un test de sarcină pe care l-a pus printre restul cadourilor soţului său.

După îndelungi încercări, Randy a reuşit în cele din urmă să desfacă pachetul, reacţia lui fiind una de pus în ramă. După cum se poate vedea şi în videoclipul de mai jos, neobservată nu poate trece nici reacţia celei mai mici membre a familiei Orton, Brookly Rose.

Din câte se pare, totul a fost însă numai o farsă, lucru confirmat de Randy Orton pe pagina sa oficială de Instagram: „M-a păcălit, dar răzbunarea e o nenorocită. Totuşi, e de nepreţuit privirea de pe chipul lui Brooklyn în momentul în care şi-a dat seama că mama ei a făcut pipi pe chestia pe care o ţine în mână”, a comentat superstarul WWE.

În cazul în care Kim ar fi fost însărcinată, familia Orton ar fi ajuns la cifra 6 în ceea ce priveşte numărul de copii. Pe lângă Brooklyn Rose, Kim şi Randy Orton mai au patru copii. Trei băieţi din prima căsătoriei a brunetei şi o fată pe care o are şi wrestlerul din căsnicia anterioară.

Afla mai multe despre: randy orton1 apriliewwe 

viewscnt
Articole similare