Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta îi mai lipsea lui Dinamo!". Reacţia lui Claudiu Niculescu după ce Gueye a fost depistat cu cocaină: "Trebuie să plătească"

"Asta îi mai lipsea lui Dinamo!". Reacţia lui Claudiu Niculescu după ce Gueye a fost depistat cu cocaină: "Trebuie să plătească"

Dinamo București

Comentarii

Cladiu Niculescu (44 de ani), anternorul Concordiei Chiajna şi legendă a lui Dinamo, a reacţionat şi la ştirea că Magaye Gueye (30 de ani) a fost depistat pozitiv cu cocaină la un control antidoping efectuat după meciul Dinamo - FCSB 1-0, din Cupa României. "Clau-gol" a spus că un scandal de genul îi mai lipsea lui Dinamo, la câte probleme are clubul din Ştefan cel Mare.

Niculescu crede că Gueye trebuie să plătească şi că Dinamo nu poate suferi pentru deciziile pe care le-a luat atacantul în timpul său liber. "Asta îi mai trebuia acum lui Dinamo. Momentele pe care le traversează, perioada asta grrea pe care o traversează, asta îi mai trebuia, un scandal de acest gen. E clar că clubul nu poate suferi pentru un jucător care a luat nişte decizii în timpul lui liber. El va trebui să plătească, jucătorul. Nu cred că s-a mai întâmplat în istoria fotbalului românesc. Cel puţin după revoluţie încoace să avem un caz de acest gen", a spus Claudiu Niculescu, după Chiajna - Petrolul 0-0.

Ce a spus Claudiu Niculescu despre meciul Chiajna - Petrolul 0-0

Într-un meci disputat la Chiajna, Concordia şi Petrolul au remizat, 0-0, în Liga 2. În clasament, Petrolul ocupă locul 3, cu 28 de puncte, iar Concordia este pe 14, cu 18 puncte. Claudiu Niculescu a vorbit şi despre rezulatul din meciul de ligă secundă. "Un lucru foarte bun că nu ne pierdem organizarea şi nu primim gol dar un lucru mai puţin bun este că nu reuşim să marcăm. A fost un meci de luptă exact cum aticipam în această săptămână. Nu ne pierdem organizarea indiferent de adversarul pe care îl avem în faţă, de momentele de joc şi aşa mai departe.

Hamza este un jucător valoros dar este încă la 60-70% din capacitatea lui fizică pentru că a venit acum două săptămâni, după o lună de pauză. Cred că ne poate ajuta, cred că poate redeveni acel marcator care era acum câţiva ani", a spus Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamogueye 

viewscnt
Articole similare