Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Asta spune totul despre ce jucătoare e..." Ce a avut de zis Maria Şarapova înainte de meciul-şoc cu Halep: "Mă întrebaţi de ce zâmbeam?"

"Asta spune totul despre ce jucătoare e..." Ce a avut de zis Maria Şarapova înainte de meciul-şoc cu Halep: "Mă întrebaţi de ce zâmbeam?"

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Maria Şarapova se întâlnesc astăzi, după ora 18:00, în semifinalele turneului de la Roma.

Va fi a noua confruntare directă între cele două sportive, iar rusoaica domină clar confruntările directe şi conduce cu 7-1. Totuşi, Halep a câştigat ultimul meci, disputat la Beijing, anul trecut, scor 6-2, 6-2.

Şarapova s-a calificat în semifinale la Roma după un meci-maraton cu Jelena Ostapenko (6-7, 6-4, 7-5), în timp ce Halep a trecut în sferturi de Caroline Garcia (6-2, 6-3).

Şarapova a vorbit înainte de confruntarea din semifinale şi a avut numai cuvinte de laudă despre Halep, dar a vorbit şi despre sentimentele care au încercat-o după victoria cu Ostapenko.



Rusoaica a ţinut însă să evidenţieze faptul că a petrecut mult mai mult timp pe teren decât liderul mondial (Şarapova a jucat 11 seturi până în semifinale, în timp ce Halep a jucat doar 4 - Simona a intrat în turneu din turul 2 şi a beneficiat şi de retragerea lui Madison Keys în optimi).

"Am avut deja câteva luni foarte grele. Şi să treci prin asta... M-aţi întrebat de ce zâmbeam la finalul meciului: dacă nu zâmbeşti după ce eşti capabilă să depăşeşti atâtea mizerii şi eşti capabilă să te motivezi în continuare şi poţi livra în continuare, iar apoi ai astfel de momentetoate în care ai două mingi de meci şi le trimiţi în burta fileului, iar apoi îţi creezi alte şanse şi le fructifici? Da, la naiba, voi zâmbi (n.r. râzând).

Realizez că aceste momente sunt speciale şi că sunt mai aproape de finalul carierei decât de începutul ei. Apreciez acest capitol. Nu ştiu cum se va termina, dar sper că în termenii mei!

E un meci greu (n.r. cu Halep), indiferent de faza turneului în care o întâlneşti. Cred că a fost una din cele mai constante jucătoare competitive, cu rezultate excelente în ultimii ani. Este numărul 1 în lume acum şi asta spune totul despre ce fel de jucătoare e şi a fost în ultimul timp.

Normal, este o provocare acest meci într-o fază finală, mai ales că am avut deja patru meciuri foarte lungi. A jucat ceva mai puţin
", a declarat Maria Şarapova înainte de confruntarea cu Simona Halep.

Afla mai multe despre: maria sarapovasimona halepromasemifinale 

viewscnt
Articole similare