Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra - CSU Craiova. Cotă bună pentru olteni

Astra - CSU Craiova. Cotă bună pentru olteni

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Astra - CSU Craiova Romania 23.04.2018. Atât FCSB, cât şi CFR Cluj au remizat în această etapă, astfel că U Craiova se poate apropia de ambele în cazul unui succes la Giurgiu.

Ponturi pariuri Astra - CSU Craiova Romania 23.04.2018

CSU Craiova îşi joacă poate ultima speranţă la titlu. Oltenii se pot apropia la cinci puncte de lider în cazul unei victorii, când ar mai rămâne patru meciuri de jucat din acest sezon. De cealaltă parte, Astra caută o primă victorie în playout, cu care să se apropie de poziţia a patra ocupată de Viitorul.

Cele mai bune cote din Liga 1 şi mii de transmisiuni live sunt pe betano. Deschide şi tu un cont chiar astăzi

Astra nu a câştigat niciun meci în playout, dar are şi un meci mai puţin disputat decât echipele de deasupra sa. Un singur punct a strâns echipa în cele patru etape, la 1-1 cu CFR Cluj, meci care a consemnat debutul lui Gheorghe Mulţescu pe bancă. Golul marcat de Polczak în faţa ardelenilor a fost singurul reuşit de giurgiuveni în acest playoff. Giurgiuvenii au pierdut o singură dată pe teren propriu în faţa echipei din Bănie. În rest, fosta campioană din Liga I a bifat două victorii şi două remize.

Ponturi pariuri Astra - CSU Craiova Romania 23.04.2018

A pierdut un singur meci în playoff, 0-2 cu FCSB. În rest, echipa lui Devis Mangia a obţinut două victorii şi două remize. Oltenii nu au marcat decât în două meciuri în prima parte a playoffului, din cele cinci disputate. Din cele 5 goluri marcate de olteni în playoff, patru au fost semnate de Alexandru Mitriţă. Atacantul a ajuns la 11 goluri în actualul sezon de Liga 1, cu trei mai puţine decât liderul marcatorilor, Gnohere.

Astra - CSU Craiova 2 @ 2.00

Afla mai multe despre: astracraiovaliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare