Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra, primul club din Liga 1 care le permite jucătorilor străini să părăsească ţara: “Nu-i poţi ţine cu forţa". Ce antrenamente individuale le-a pregătit Bogdan Andone

Astra, primul club din Liga 1 care le permite jucătorilor străini să părăsească ţara: “Nu-i poţi ţine cu forţa". Ce antrenamente individuale le-a pregătit Bogdan Andone

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra este primul club din Liga 1 care le permite jucătorilor străini să părăsească teritoriul României, în pauza provocată de pandemia de coronavirus.

Giurgiuvenii s-au antrenat ultima dată pe 12 martie, iar de atunci elevii lui Bogdan Andone au lucrat doar individual, fiecare în propria casă. După ce şefii fotbalului au decis că Liga 1 nu se va relua mai devreme de 16 mai, fotbalistii au primit noul program care cuprinde multe zile libere.

Giurgiuvenii se vor prezenta la reunire pe 16 aprilie, când vor reîncepe antrenamentele. Excepţie o vor face jucătorii care vor pleca din România în această perioadă. Aceştia sunt obligaţi să se întoarcă la Bucureşti pe 2 aprilie pentru a sta două săptămâni în carantină înainte de reluarea pregătirii. Primul străin care şi-a manifestat dorinţa de a pleca a fost Ljuban Crepulja, cu dorinţa clară de a-şi duce familia în Croaţia.

“Nu poţi ţine jucătorii cu forţa, mai ales pe cei care sunt din ţări unde sunt doar cazuri izolate de coronavirus. Au copii, au familii şi e mai bine să îşi ducă familiile acasă. Nu îi putem ţine aici la infinit”, a declarat Bogdan Andone.

“Le-am dat programe de antrenamente individuale”

Giurgiuvenii nu vor să lase nimic la voia întâmplării, astfel încât s-au asigurat că jucătorii vor fi în formă la reluarea campionatului.

“Le-am dat programe de antrenamente individuale săptămânal şi acum depinde doar de ei ce şi cum fac.  Au primit program de alergare pentru cei care pot să iasă într-un parc sau într-o pădure sau cei care au bandă de alergare acasă. Într-o zi fac alergare, în altă zi program de forţă. Este un program cu imagini şi timpi de lucru, absolut tot în detaliu. “, a încheiat antrenorul Astrei, Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: astra 

viewscnt
Articole similare