Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Astra s-a reunit fără antrenorul Costel Enache! Cine este marele favorit să preia gruparea din Giurgiu

Astra s-a reunit fără antrenorul Costel Enache! Cine este marele favorit să preia gruparea din Giurgiu

Astra Giurgiu

Comentarii

La reunirea Astrei Giurgiu de miercuri, antrenorul Costel Enache nu s-a prezentat, iar antrenamentul a fost condus de secunzii săi.

Pe 21 iunie Astra Giurgiu pleacă în cantonament în Slovenia, acolo unde va rămâne până pe data de 4 iulie. Momentan însă, nu se ştie cu ce antrenor o va face şi nici dacă Denis Alibec va mai rămâne la echipă. Vârful adus de la FCSB este în discuţii avansate cu Gaziantep, viitoarea echipă a lui Marius Şumudică, în timp ce Costel Enache nu va mai continua pe banca Astrei.

Tehnicianul nu s-a prezentat astăzi la reunirea lotului, iar antrenamentul echipei giurgiuvene a fost condus de secunzii săi, în frunte cu Cătălin Munteanu.

21 de jucători au participat la antrenamentul de astăzi al echipei, de la care au lipsit Mrzjlak, Erico (şi-au terminat contracte) şi Mike Cestor (în litigiu cu clubul).

Enache OUT, Alexa IN?

Cel mai probabil, Enache îşi va rezilia acordul cu Astra, iar formaţia lui Ioan Niculae va încerca aducerea lui Dan Alexa. Tehnicianul care a retrogradat cu Dunărea Călăraşi este principalul favorit al conducerii astralilor pentru a prelua echipa din sezonul viitor. Din informaţiile Telekom Sport s-au produs deja şi primele discuţii cu Alexa, dar momentan nu s-a ajuns la un acord. 

Dani Coman, preşedintele giurgiuvenilor a confirmat de altfel că Enache nu va mai continua la Astra: ”Din păcate lucrurile s-au complicat. Costel Enache îşi va rezilia contractul în cursul zilei de mâine. Nu am ce să îi reproşez nici dpdv uman, nici profesional. Pentru mine a fost un om şi un antrenor extraordinar.  Îi mulţumesc frumos pentru această perioadă, pentru cum s- acomportat faţă de jucători, de conducere şi de club. Nu pot decât să îi doresc succes la următoarea echipă. E o variantă Dan Alexa. E un antrenor tânăr, un băiat capabil, chiar dacă nu a făcut performanţă în ultimul sezon, eu am încredere el şi l-aş putea ajuta mult pentru a se dezvolta ca om şi ca antrenor. Văd că sunteţi informaţi că la 1 iulie îmi expiră preavizul. Vom vedea ce se va întâmpla săptămâna aceasta, după care ne vom gândi ce strategie vom adopta pentru anul care urmează” a spus Dani Coman azi.

Lotul prezent la reunire este următorul: Lazar, Nedelcovici, Silveanu – portari; Butean, Crişan, Bejan, Dima, Pires, Moise, V. Gheorghe, Roşu, Biceanu, Culda, Chiriac, Balaure, Dr. Gheorghe, Şerban, Llullaku, Alibec, Hambo, Găvîrliţă - jucători de câmp.

Programul echipei va cuprinde un turneu în Slovenia, din data de 21 iunie. Programul cantonamentului de la Rogla cuprinde meciuri cu Rotor Volvograd (24 iunie), Ural (26),  Cukaricki (29) şi Slaven Belupo  (2 iulie).

Afla mai multe despre: costel enachedan alexa 

viewscnt
Articole similare