Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Asul pe care îl are în mânecă Flavius Stoican înaintea derby-ului cu FCSB: ”Se va vedea un plus la Dinamo” | EXCLUSIV

Asul pe care îl are în mânecă Flavius Stoican înaintea derby-ului cu FCSB: ”Se va vedea un plus la Dinamo” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Înaintea derby-ului dintre Dinamo şi FCSB, Helmuth Duckadam a analizat unde ar putea fi făcută diferenţa între cele două echipe.

Dinamo şi FCSB se pregătesc pentru prima întâlnire din urma umilinţei istorice suferită de ”câini” în ultimul derby.

6-0 au câştigat atunci roş-albaştrii, înregistrând cea mai mare diferenţă de scor din istoria derby-urilor dintre granzii fotbalului românesc.

Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este acum mai mare decât oricând în istorie, iar FCSB este mare favorită să se impună în Ştefan cel Mare.

Totuşi, Dinamo ar putea avea un as în mânecă. Duckadam consideră că emulaţie pe care o poate face Stoican în jurul echipei ar fi unica şansă pentru ”câini” să scoată un rezultat.

”Eroul de la Sevilla” a afirmat că singurul mod în care Dinamo ar putea să se impună ar fi prin forţa colectivului, nu calitatea individuală, pe care se bazează mai degrabă FCSB.

Asul pe care îl are în mânecă Flavius Stoican înaintea derby-ului cu FCSB

Îl cunosc foarte puţin pe Flavius Stoican, dar am auzit lucruri frumoase şi în perioada în care a fost la Craiova. Reuşeşte să mobilizeze echipa, să fie aproape de băieţi.

Cred că se va vedea un plus la Dinamo. (n.r. cine ar putea face diferenţa în acest derby?) Oricine poate să facă diferenţa de la FCSB.

S-a vazut că şi Cristea a fost decisiv cu acel gol din ultimul minut, Tănase, Coman, Popescu. Toţi pot face diferenţa, Olaru.

Depinde fiecare ce formă sportivă si plăcere de a juca are. Dar în primul rând va trebui să fie echipă, atât FCSB, cât şi Dinamo. La Dinamo doar echipa ar putea face diferenţa.

Nu cred că un singur jucător poate să facă acest lucru, pentru că Dinamo, din punct de vedere valoric, este sub FCSB destul de mult, acum. E cam greu.

Şi la FCSB revin jucătorii care nu au avut drept de joc,  dar au fost accidentaţi, mă refer la ambii fundaşi laterali, deci echipa FCSB-ului e o echipă bună.

Nu are multe minusuri de care poate profita Dinamo”, a declarat Helmuth Duckadam, pentru Telekom Sport.

                                                                                                                                                                                                                                                Material de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare