Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, transfer incredibil! Fosta perlă de la Marseille semnează cu ”câinii”. Stoican confirmă: ”E un jucător care îmi place”

Dinamo, transfer incredibil! Fosta perlă de la Marseille semnează cu ”câinii”. Stoican confirmă: ”E un jucător care îmi place”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo este în tratative să semneze un contract cu Baptiste Aloe, fost fotbalist de la Marseille, aflat în probe în Ştefan cel Mare.

Dinamo se pregăteşte pentru play-out şi încearcă să mai aducă jucători pe ultima sută de metri, pentru a se asigura că reuşeşete să se salveze de la retrogradare.

În această iarnă, clubul a făcut deja 10 transferuri, aducându-i pe Alin Buleică, Mariu Tomozei, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret, Igor Jovanovic, Răzvan Patriche, Antoni Ivanov, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez şi Dusan Celar în Ştefan cel Mare.

Iar ”câinii” nu plănuiesc să se oprească aici. Flavius Stoican mai pregăteşte câteva transferuri, printre care şi cel al lui Baptiste Aloe.

Fundaşul francez se află de aproximativ o săptămână la Bucureşti şi a reuşit să îl impresioneze pe antrenorul lui Dinamo, care speră să reuşească să îl ţină la club.

Singurul aspect asupra căruia sunt nevoite să se înţeleagă cele două părţi este cel financiar, iar Stoican speră să poată ajungă la un acord cu Baptise Aloe.

Fosta perlă de la Marseille semnează cu Dinamo

Echipa este pregatită din punct de vedere mental, din punct de vedere fizic. Singura preocupare a mea, ce fac cu jucătorii care au venit în ultima perioadă, în ultimele zile, pentru că nu aş vrea să risc ceva din punct de vedere medical, să iasă cu rupturi sau întinderi, deci trebuie să fiu atent la aceste detalii.

Din ce am discutat doar Nica (n.r. a părăsit clubul), rămâne ca cei doi în perioada următoare să plece. Clar până se termină perioada de transferuri o să fim foarte atenţi la jucătorii de atac, pentru că avem nevoie de dubluri pe posturi.

(n.r. Baptiste Aloe) Este un jucător care îmi place, este vorba de cum se prezintă la antrenament, cum se implică, ce fel de caracter are şi e un jucător care îmi place, rămâne de văzut din punct de vedere financiar”, a declarat Flavius Stoican.

În vârstă de 27 de ani, Baptise Aloe era cândva considerat un fundaş de mare perspectivă şi o speranţă a lui Marseille, club pentru care a făcut 15 apariţii.

Însă, francezul nu a dat randamentul dorit şi a ajuns la Valenciennes, trecând şi pe la Beerschot, în Belgia, şi Arouca, în Portugalia, pe drumul spre România.

Baptise Aloe a reuşit şi să însumeze o apariţie alături de naţionala U21 a Franţei. Cândva cotat la 1,25 milioane de euro, francezul valorează acum de 10 ori mai puţin.

Fotbalistul a mai avut şansa de a veni în România, în urmă cu un an şi jumătate, dar a refuzat.

Afla mai multe despre: baptiste aloe 

viewscnt
Articole similare