Experiențe împreună.
You are here:

Atac dur la unul dintre ultimele transferuri făcute de Becali. Fotbalistul de la FCSB, ironizat în direct la TV: "Nu se poate aşa ceva!"

Atac dur la unul dintre ultimele transferuri făcute de Becali. Fotbalistul de la FCSB, ironizat în direct la TV: "Nu se poate aşa ceva!"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB a terminat cu bine turul sezonului regulat din Liga I şi s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Chindia Târgovişte. Astfel, după un start de sezon dezamăgitor, vicecampioana României are acum şapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile şi este pe locul 8 în clasament.

FCSB a câştigat meciul cu nou promovata în urma reuşitelor semnate de Leca (autogol) şi de Gnohere. Roş-albaştrii au reuşit chiar să întoarcă scorul, după ce Chindia deschisese scorul prin Florea, în minutul 13. 

Golul marcat de echipa lui Viorel Moldovan a venit în urma unor greşeli de poziţionare în defensiva celor de la FCSB, iar Cornel Dinu l-a găsit pe Chorbadzhiyski principalul vinovat.

"Haideţi să îl vedem pe Chorbadzhiyski cum se plasează când dă Florea gol cu capul. Nu se poate, ăştia nu sunt apărători, ăştia sunt nişte turnuri imobile pe care trebuie să le ţii mai mult afară decât în teren" , a declarat expertul Telekom Sport.

Bozhidar Chorbadzhiyski este împrumutat de FCSB de la ŢSKA Sofia, iar, până acum, fundaşul bulgar a strâns trei partide în tricoul roş-albaştrilor, două în Liga I şi una în Cupa României.

  • 1,3 milioane de euro este cota lui Chorbadzhiyski, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare