Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul acuzat că fura din vestiar în Liga 1, arestat în SUA

Atacantul acuzat că fura din vestiar în Liga 1, arestat în SUA

Astra Giurgiu

Comentarii

Anatole Abang, fostul atacant al formaţiei Astra Giurgiu, a fost arestat în Statele Unite, sub acuzaţia de posesie de substanţe interzise, , anunţă Once A Metro, preluat de ziare.com.

Presa din Statele Unite scrie că atacantul a fost arestat în New York, după ce asupra sa a fost descoperită o importantă cantitate de marijuana, precum şi un bong.
 
Între timp, Abang a fost eliberat din arest si, cel mai probabil, va intra într-un program de reabilitare. El va scăpa de acuzaţii dacă nu va mai fi prins cu substanţe interzise asupra sa în perioada de probaţiune, care variază între unul şi trei ani. Există însă şi varianta ca Abang să fie expulzat în Camerun în perioada următoare.
 
Anatole Abang a evoluat la Astra în sezonul 2017-2018, fiind împrumutat de la echipa americană New York Red Bulls. În 26 de partide jucate pentru giurgiuveni, camerunezul a marcat cinci goluri. Evoluţiile sale l-au adus inclusiv pe lista de transferuri a celor de la FCSB.
 
Abang a fost şi în centrul unui scandal nemaîntâlnit în Liga I, după ce colegii săi l-au reclamat la poliţie pentru că a furat în vestiar.

Afla mai multe despre: astraanatole abangarestatsuamarijuana 

viewscnt
Articole similare