Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă! Unde va juca Juvhel Tsoumou după ce a fost aproape să-şi piardă viaţa

Atacantul dat afară de Gigi Becali şi-a găsit echipă! Unde va juca Juvhel Tsoumou după ce a fost aproape să-şi piardă viaţa
Comentarii

Juvhel Tsoumou (29 de ani) şi-a găsit echipă, după rezilierea contractului cu FCSB. Atacantul congolez a semnat cu Shenyang Urban, din liga secundă chineză.

Juvhel Tsoumou va juca în China

Aventura lui Tsoumou la FCSB a durat doar câteva luni. În această iarnă, atacantul a făcut parte din lotul dat afară de Gigi Becali, care a considerat că cele două goluri marcate în şapte meciuri nu sunt suficiente pentru un vârf care joacă la vicecampioana României. 

Juvhel Tsoumou a schimbat continentul şi a semnat cu Shenyang Urban, în liga a doua din China, unde se va lupta pentru promovarea în prima ligă. 

Despărţirea de FCSB este, însă, cea mai mică problemă pentru Tsoumou. Atacantul de 29 de ani a traversat momente cumplite, la finalul lunii noiembrie, iar acum este fericit că poate juca din nou fotbal. În cadrul unui meci din calificările pentru Cupa Africii pe Naţiuni din 2021, Tsoumou a fost lovit de portarul naţionalei din Guineea Bissau şi şi-a pierdut cunoştinţa: "Am riscat să-mi pierd viaţa", susţinea, la acel moment, atacantul pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: juvhel tsoumoujuvhel tsoumou fcsbjuvhel tsoumou transfergigi becalifcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare