Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul pe care Gigi Becali dorea să plătească 300 de mii de euro a uitat să marcheze. Cifre dezastruoase la noua sa echipă

Atacantul pe care Gigi Becali dorea să plătească 300 de mii de euro a uitat să marcheze. Cifre dezastruoase la noua sa echipăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Carlos Fortes s-a transferat în Maroc, dar se pare că nici în acest campionat nu şi-a regăsit pofta de gol.

Gigi Becali l-a dorit la FCSB, dar Craiova s-a mişcat mai repede şi l-a adus sub comanda lui Corneliu Papură, apoi a lui Victor Piţurcă. Doar 2 goluri în 28 de meciuri a marcat însă Fortes în Bănie, apoi a fost îndepărtat de la echipă.

Şi-a găsit un contract bun în Maroc, acolo unde a semnat în ianuarie cu Ittihad Tanger, formaţie care se află pe locul 15 in campionat.

Atacantul de 25 de ani a debutat pe 23 ianuarie intr-un meci cu OC Safi. A jucat 90 de minute şi nu a reuşit să marcheze.

O situaţie care avea să se repete în toate cele 7 meciuri disputate în tricoul formaţiei marocane, pentru care nu a marcat încă niciunul gol, în ciuda faptului că în 5 din cele 7 meciuri jucate a fost integralist. 

Teoretic, în ultimele 33 de meciuri oficiale în care a jucat, Fortes a marcat doar două goluri. Cifre groaznice pentru un atacant foarte bine cotat la un moment dat în Liga 1.

  • 48 de meciuri are Carlos Fortes în România şi doar 7 goluri
  • Braga B, Vizela şi Sanliurfaspor sunt alte echipe din cariera sa
  • 120 de mii de euro urma să câştige Fortes pe an la FCSB
  • 300 de mii de euro dorea să plătească Gigi Becali pentru Fortes
  • Ittihad Tanger, formaţia lui Fortes, este penultima clasată in Maroc

Meme Stoica avea dreptate?

Unul dintre oamenii care s-au opus transferului lui Carlos Fortes la FCSB a fost Mihai Stoica. Managerul roş-albaştrilor, un foarte bun cunoscător al fenomenului, l-a ironizat pe Fortes în momentul în care se vehicula transferul său la echipa lui Gigi Becali. 

MM l-a comparat atunci pe Carlos Fortes cu starul pop Jason Derulo: "Pe el il cautam..." a reacţionat la acea vreme Stoica. Timpul pare că îi dă dreptate. Fortes nu-şi mai găseşte forma de altă dată, formă prin care a impresionat la primele sale meciuri în Liga 1.

Afla mai multe despre: carlos fortesgigi becali 

viewscnt
Articole similare