Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacantul străin care ar putea juca pentru România. Dan Petrescu, sfat pentru Mirel Rădoi: ”Ar fi foarte bun la naţională”

Atacantul străin care ar putea juca pentru România. Dan Petrescu, sfat pentru Mirel Rădoi: ”Ar fi foarte bun la naţională”

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu este de părere că naţionala României ar câştiga un jucător foarte valoros dacă l-ar naturaliza pe Billel Omrani. Cel care a venit cu ideea naturalizării lui Omrani a fost Mirel Rădoi, dezvăluire pe care a făcut-o pentru Telekom Sport.

Imediat după ce a fost numit selecţioner la naţională, Mirel Rădoi a declarat la Telekom Sport că ia în calcul naturalizarea unor jucători. Fostul antrenor al FCSB-ului s-a declarat impresionat de calităţile arătate de Billel Omrani şi Dumitru Cardoso.

”În momentul de faţă sunt doi jucători străini care i-aş putea identifica în momentul de faţă ca jucători care ar putea fi naturalizaţi, Omrani şi Cardoso. Sunt jucătorii care mie îmi plac şi o să avem o discuţie la nivel de Federaţie”, a spus Rădoi pentru Telekom Sport.

Dan Petrescu este şi el de părere că naturalizarea lui Omrani ar însemna un mare plus pentru ofensiva naţionalei României: ”La CFR sunt foarte mulţi jucători buni care ar putea să ajute echipa naţională. Nu numai Burcă, Bordeianu, Păun, românii, mai sunt şi străini care ar putea să joace. Gen Billel Omrani, care ar fi un jucător foarte bun la echipa naţională”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: omrani 

viewscnt
Articole similare