Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atacuri serioase la adresa conducerii fostei echipe a lui Olăroiu, care tocmai s-a desfiinţat. ”Toţi erau mincinoşi”

Atacuri serioase la adresa conducerii fostei echipe a lui Olăroiu, care tocmai s-a desfiinţat. ”Toţi erau mincinoşi”
Comentarii

Eder, fost jucător la Jiangsu FC, a atacat conducerea clubului chinez. Fotbalistul italian a făcut parte din echipa care a câştigat titlul în sezonul trecut, cu Olăroiu antrenor, şi şi-a exprimat nemulţumirea faţă de cum au decurs lucrurile la fosta sa echipă, care s-a desfiinţat, săptămâna trecută.

”Suning nu va continua să investească în fotbal. Au tratat angajaţii si jucătorii cu lipsă de respect, nu ne-au plătit salariile şi nici nu ne-au lăsat să părăsim echipa. Toşi erau mincinoşi. Noi am reuşit să obţinem mari performanţe pentru grupul Suning, chiar câştigând campionatul, dar nu am fost trataţi cu respectul pe care îl meritam.

Dacă grupul Suning va da faliment, aş înţelege, dar cum ne-au tratat, tot nu. Am fost închişi în camere de hotel pentru mai multe luni, împrăştiând numele Suning în jurul lumii, dar am fost trataţi fără respect. Directorul sportiv a dovedit că este un mincinios şi nu a respectat nici măcar unul dintre lucrurile promise”, a declarat Eder, pentru Oriental Sports Daily.

Jiangsu FC, fosta Jiangsu Suning, s-a desfiinţat în urmă cu câteva zile, în ciuda faptului că a reuşit să câştige primul trofeu de campioană din istoria echipei cu doar câteva luni înainte. Problemele financiare au fost motivul destrămării echipei.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi- FC Voluntari 0-2

 

 

Afla mai multe despre: jiangsu fccosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare