Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, "câine" rău! Lupu, replică dură pentru Dănciulescu: "Să se întrebe de ce se spune că e stelist! Ce a făcut pentru Dinamo!?"

Atenţie, "câine" rău! Lupu, replică dură pentru Dănciulescu: "Să se întrebe de ce se spune că e stelist! Ce a făcut pentru Dinamo!?"

Dinamo București

Comentarii

Dănuţ Lupu îi dă o replică tăioasă lui Ionel Dănciulescu, după ce oficialul dinamovist i-a transmis public că nu îi va mai răspunde la telefon, declarat de criticile pe care acesta le aduce clubului.

Managerul sportiv al roş-albilor spune că atacurile lui Lupu au în spate dorinţa acestuia de a prelua funcţia deţinută în prezent de el, însă fostul mijlocaş a oferit o replică dură.

"Trece luna, îşi iau salariile şi totul e bine... (n.r. ironic). Dănciulescu ar trebui să se întrebe de ce spune lumea că e stelist. Ce a făcut el pentru Dinamo dacă tot e aşa dinamovist?

Suporterii lui Dinamo tot încearcă să facă un "new Dinamo" de şapte ani de zile. Echipa mai are puţin şi face majoratul, deja nu mai e copil... E adult.



Dănciulescu nu răspundea (n.r. la telefon) nici când eram la Dinamo!

Dacă îl voi vedea pe Dănciulescu că iese la televizor şi se ceartă cu domnul David, cu Rednic, că le spune că nu fac bine, atunci jos pălăria, nu mai zic nimic. Dar până atunci...

Doar că merge şi se plimbă cu maşinile şi îşi ia salariul, asta nu înseamnă că e dinamovist. Să mă scuze Ionel, dar ştii cum se spune: dacă te mănâncă, să te scarpini..."
, a declarat Dănuţ Lupu la ProX.

Ce declarase Dănciulescu: "Dănuţ Lupu m-a ajutat când eram colegi, iar eu eram un copil. Îl voi respecta toată viaţa, dar nu înţeleg aceste atacuri, mai ales că mă sună non-stop în legătură cu echipa.

Îl înţeleg cumva pentru că ştiu de la nea Mircea Rednic că a dorit să fie director sportiv atunci când eu nu mai eram la Dinamo. Împreună cu cei din conducere am convenit că trebuie să fim la un altfel de club, cu un alt mod de a face lucrurile, aşa că l-aş ruga pe Dănuţ Lupu să ia atitudine atunci când cineva vorbeşte de Dinamo dacă e un dinamovist atât de mare pe cât susţine.

Indiferent dacă este angajat sau nu la Dinamo. În acelaşi timp, îl rog să nu mă mai sune pentru că nu voi mai răspunde. Şi să se întrebe de ce nea Mircea nu îi răspunde la telefon. Să mă ierte acum nea Mircea că dau din casă, dar nu se mai poate
".

Afla mai multe despre: danciulesculupu 

viewscnt
Articole similare