Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atenţie, România! Ce a declarat selecţionerul Islandei înainte de meciul direct: "Nu mai avem răbdare"

Atenţie, România! Ce a declarat selecţionerul Islandei înainte de meciul direct: "Nu mai avem răbdare"
Comentarii

Meciul Islanda - România, din semifinala barajului de calificare la Euro-2020, va avea loc joi, de la ora 21.45. Selecţionerul Islandei, Erik Hamren, a prefaţat întâlnirea.

Islanda - România, joi, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

„Aşteptăm acest meci din noiembrie, aşa că suntem gata! Nu mai avem răbdare să intrăm pe teren, există un spirit formidabil în lot. Mă gândesc la o confruntare echilibrată. Sunt două echipe apropiate în clasamentul mondial, care vor să învingă, iar şansele de calificare sunt 50-50 la sută. Cine nu va comite greşeli mari şi fructifică ocaziile se va impune. 

Trebuie să fim disciplinaţi şi curajoşi. Avem şi experienţă, şi omogenitate, e multă bucurie la lot şi suntem decişi să câştigăm", a spus selecţionerul, la conferinţa de presă.

Jucătorii echipei naţionale au sosit marţi seară, la 22:00, ora României, la aeroportul Keflavik de lângă Reykjavik, după un zbor de cinci ore, informează FRF.

Delegaţia a fost preluată direct de la scara avionului de două autocare (respectând distanţarea în spaţii închise) şi transportată spre filtrul de testare covid din clădirea aeroportului.

După verificarea documentelor privind identitatea, jucătorii au fost îndrumaţi apoi spre cabinele de testare pentru noul coronavirus. 

Cu un cod de bare individual generat înaintea sosirii, tricolorii au aşteptat să li se recolteze probe, apoi s-au înors la autocare şi au plecat spre Grand Hotel Reykjavik.

După încă o oră de drum spre capitala Islandei, delegaţia s-a cazat în jurul orei 23.30, ora României.

Antrenamentul oficial, va începe miercuri, la 21.00, ora României, pe stadionul partidei de joi.

 

Afla mai multe despre: romaniaislandaromania 

viewscnt
Articole similare