Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0-4. Fără replică! Barca a câştigat Cupa Spaniei! Athletic două finale pierdute în două săptămâni VIDEO

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0-4. Fără replică! Barca a câştigat Cupa Spaniei! Athletic două finale pierdute în două săptămâni VIDEO

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a câştigat Cupa Spaniei, după o finală fără istoric în faţa lui Athletic Bilbao, scor 4-0.

Eliminată din Liga Campionilor şi învinsă în El Clasico în urmă cu o săptămână, Barcelona are din nou motive de sărbătoare. Catalanii au cucerit aseară Cupa Spaniei, primul trofeu după o pauză de doi ani. Bilbao a pierdut două finale ale Cupei în două săptămâni.

Barcelona şi-a trecut în cont primul trofeu al sezonului. A cucerit Cupa Spaniei, după o victorie cu 4-0 în faţa lui Bilbao.

Toate golurile s-au marcat în decurs de 12 minute în repriza a doua. Griezmann a deschis balul din pasa lui De Jong, iar după numai trei minute olandezul şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. Imediat a ieşit la rampă şi Lionel Messi, cu golul numărul 30 din acest sezon. Argentinianul a mai lovit o dată după alte patru minute şi a stabilit scorul final.

Barcelona - Bilbao 4-0, iar catalanii şi-au trecut în cont a 31-a Cupă a Spaniei din istorie. Pentru catalani, este primul trofeu de când conducerea echipei a fost preluată de Ronald Koeman, în august 2020.

Athletic Bilbao a jucat în urmă cu două săptămâni şi finala ediţiei 2019/2020 a Cupei Spaniei, amânată de anul trecut din cauza pandemiei de coronavirus. Athletic Bilbao a fost învinsă atunci cu 1-0 de Real Sociedad.


LIVE Barca - Athletic Bilbao 4-0 (Griezmann 60, de Jong 63, Messi 68, 73)

Echipele de start:

BARCA: ter Stegen; Dest, Mingueza, Piqué, Lenglet, Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Griezmann, Messi.

BILBAO: Unai Simón; De Marcos, Yeray, Iñigo Martínez, Balenziaga; Berenguer, Dani García, Unai López, Muniain; Williams, Raúl García.


Min 73. Messi, din nou! Barca face spectacol şi super starul ei duce scorul la 4-0! Cupa e a Barcei!

Min 68. Goool Barca! Marchează şi Messi, iar seara catalanilor este completă. Copa del Rey va merge spre Camp Nou

Min 63. Goool Barcelona! Frenkie de Jong face 2-0 pentru gruparea catalană

Min 60. Gol Barcelona!!! Antoine Griezmann marchează primul gol al finalei Cupei Spaniei dupa pasa lui de Jong

Min 52. Ocazie imensă pentru Barca! Catalanii puteau deschide scorul prin Busquets

Min 48. Ocazie mare pentru Barca de a deschide scorul. Griezmann, aproape de gol

Min 46. Start în repriza a doua

Pauză: 0-0 între Barca şi Bilbao

Min 36. Leo Messi cere îngrijiri medicale

Min 30. Suntem aproape de minutul 30, iar Barcelona are o posesie incredibilă: 89%

Min 21. Din nou, Messi! Unai Simon, portarul lui Bilbao, intervine şi respinge. O nouă ocazie pentru Barca.

Min 12. Ocazie mare pentru Bilbao, cu Inigo Martinez in prim plan

Min 10. Ocazie Barca. Messi pasă filtrantă pentru Griezmann, acesta întoarce la Messi, dar în cele din urmă faza se termină cu un corner

Min 7. Bară Barcelona! De Jong trimite din apropiere în bara porţii lui Bilbao

Min 1. Start de meci

Finala Cupei Spaniei se joacă astăzi, de la ora 22:30, în direct la Telekom Sport 3.

"Finala este importantă pentru club, este întotdeauna plăcut să ai şansa să câştigi un trofeu. Nu mă gândesc niciodată la viitorul meu. Lucrul cel mai important este să transmit toată energia mea acestei echipe astfel încât să putem câştiga trofeul", a spus Ronald Koeman.

Presa locală a speculat că antrenorul olandez ar putea fi înlocuit în vară de noul preşedinte al clubului, Joan Laporta, dacă Barcelona nu va câştiga nimic în acest sezon.

Koeman a recunoscut că există aşteptări legate de câştigarea unui trofeu, însă a subliniat că se bucură de susţinerea totală a conducerii.

"E ciudat că tot trebuie să răspund la aceste întrebări. Am avut o serie de 19 meciuri fără înfrângere, iar acum viitorul meu e pus în discuţie. Trebuie să accept asta, deşi nu-mi place.

Mai am un an de contract şi ştiu ce se va întâmpla dacă vom câştiga sau vom pierde. Am vorbit cu preşedintele şi a arătat că are încredere în mine. Nu cred că de fiecare dată când se scrie despre un antrenor, preşedintele trebuie să-i dea un vot de încredere. Ştiu unde sunt şi că trebuie să câştigăm ceva, indiferent ce", a spus Koeman.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare