Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Aţi cheltuit 30 de milioane de euro pe fotbalişti care nu joacă!" Jurnaliştii olandezi l-au luat la întrebări pe antrenorul lui Ajax din cauza situaţiei lui Răzvan Marin

"Aţi cheltuit 30 de milioane de euro pe fotbalişti care nu joacă!" Jurnaliştii olandezi l-au luat la întrebări pe antrenorul lui Ajax din cauza situaţiei lui Răzvan Marin

Stranieri

Comentarii

Erik ten Hag (50 de ani), antrenorul lui Ajax, a izbucnit în râs când a fost întrebat de Răzvan Marin (23 de ani), românul transferat de "lăncieri" în vara lui 2019 pentru 12,5 milioane de euro. Un jurnalist l-a întrebat pe Ten Hag, iar acesta a râs, apoi a oferit explicaţii.

"Aţi cheltuit aproape 30 de milioane de euro pentru două transferuri, Marin şi Alvarez, dar cei doi nu joacă", a fost remarca făcută de jurnalistul Willem Vissers, care l-a făcut pe Ten Hag să râdă.

"E amuzant, nu-i aşa? Dacă joacă tineri, de ce nu joacă transferurile atunci? Dacă joacă transferurile, atunci de ce nu trimit tineri în tere. Avem nişte alegeri, jucătorii sunt buni. Trebuie doar să ai răbdare", a fost răspunsul lui Ten Hag.

Răzvan Marin, transferat la Ajax în vara lui 2019 pe 12,5 milioane de euro

În vara lui 2019, Răzvan Marin a fost tranferat de Ajax de la Standard Liege. Olandezii au plătit 12,5 milioane de euro pentru transferul său şi, după ce a jucat câteva meciuri la începutul sezonului, românul a dispărut de tot din echipa lui Ajax. Asta deşi antrenorul Erik ten Hag a fost cel care l-a dorit pe român pe Johan Cruyff Arena.

De asemenea, Ajax l-a transferat în vară pe Edson Alvarez (22 de ani), pentru 15 milioane de euro de la Club America.



 

Afla mai multe despre: razvan marinajaxerik ten hag 

viewscnt
Articole similare