Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Crescut în curtea marii rivale, semnează pe 5 sezoane cu echipa lui Simeone

Atletico Madrid a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Crescut în curtea marii rivale, semnează pe 5 sezoane cu echipa lui Simeone

La Liga

Comentarii

40 de milioane de euro plăteşte Real Madrid pentru a-l transfera pe Mario Hermoso de la Espanyol Barcelona.

Fundaşul crescut de Real Madrid, Mario Hermoso ajunge la Atletico Madrid, club care-i plăteşte clauza de rezilere fundaşului în vârstă de 24 de ani.

Născut la Madrid, fundaşul central a crescut în curtea marii rivale de la vârsta de 9 ani. Real Madrid l-a împrumutat la Espanyol Barcelona, apoi l-a cedat definitiv. Între 2005 şi 2017, Hermoso a evoluat pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, dar numai la nivel juvenil sau la echipa secundă a clubului. Nu are niciun meci oficial pentru prima echipă a Realului, dar adună peste 100 de meciuri la Castilla şi Real Madrid C.

În 2018 a fost convocat în premieră în naţionala Spaniei, iar în sezonul trecut a fost unul dintre cei mai buni fundaşi din La Liga. 35 de meciuri a bifat pentru formaţia catalană, marcând de 3 ori şi impunându-se drept fundaşul din La Liga cu cele mai multe dueluri unu contra unu câştigate pe parcursul sezonului 2018-2019. 

 

 

Afla mai multe despre: mario hermosoatletico madriddiego simeone 

viewscnt
Articole similare