Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Atletico Madrid bifează încă un transfer. Un campion mondial a făcut vizita medicală

Atletico Madrid bifează încă un transfer. Un campion mondial a făcut vizita medicală

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid l-a transferat pe Thomas Lemar (22 de ani) de la AS Monaco. Jucătorul a câştigat în această vară Campionatul Mondial cu Franţa.

Tânărul mijlocaş a efectuat vineri dimineaţă vizita medicală la noua sa echipă după ce a ajuns în capitala Spaniei joi seara. Acum Lemar poate începe antrenamentele alături de Koke, Saul, Diego Costa şi Gelson Martins, ceilalţi jucători din lotul lui Atletico care au evoluat la turneul final din Rusia. 
 
70 de milioane de euro este suma plătită de Atletico lui Monaco, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, în timp ce tânărul a semnat un contract valabil cinci sezoane. 
În 2015 a venit Lemar la Monaco, perioadă în care a jucat 90 de meciuri în Ligue 1 şi a marcat 16 goluri. Convocat în lotul Franţei pentru Campionatul Mondial, Lemar a bifat doar meciul cu Danemarca, ultimul din grupă. 
 
Pe lângă Lemar, Atletico i-a mai adus în această vară pe Gelson Martins de la Sporting Lisabona, Antonio Adan de la Betis Sevilla, Jonny de la Celta Vigo şi Rodri de la Villarreal. 

Afla mai multe despre: thomas lemaratletico madridas monacofrantacampionatul mondialtransfervizita medicala 

viewscnt
Articole similare